+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maastricht.

Fulltime klantservice medewerker bij Sligro in Maastricht Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YoungCapital

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,65 - € 15,74 p/u

Vacature in het kort

Start als klantenservice medewerker bij een bekende groothandel in Nederland. Je helpt klanten met vragen en zorgt dat ze blij zijn. Je verdient een goed salaris. Ook krijg je gratis koffie, thee en frisdrank. Je komt in een leuk team en er zijn kansen om te groeien. Dit is je kans om in een professionele omgeving te werken en bij te dragen aan het succes van het bedrijf. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Start als klantenservice medewerker bij Sligro in Maastricht en verdien een competitief salaris tussen € 14,65 en € 15,74 per uur!

Wat ga je doen?

Kom werken als klantservice medewerker bij Sligro in Maastricht en zorg ervoor dat elke klant met een tevreden gevoel ophangt. In deze fulltime functie van 36 uur per week ben jij het eerste aanspreekpunt voor klantvragen en klachten. Je communiceert op een professionele en vriendelijke manier en zorgt altijd voor passende oplossingen.

Jouw verantwoordelijkheden
Als klantservice medewerker ben jij verantwoordelijk voor het afhandelen van klantvragen en klachten. Je luistert goed naar de klant, toont empathie en lost problemen snel en efficiënt op. Het richt zich ook op de telefonische verkoop voor belcampagnes. Daarnaast werk je samen met andere teams binnen het bedrijf om ervoor te zorgen dat elke klant de beste service ontvangt.

Jouw skills
Om succesvol te zijn in deze rol, is het belangrijk dat je goed kunt luisteren en empathie kunt tonen. Je bent een probleemoplosser en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast werk je graag samen met anderen en ben je in het bezit van een mbo-diploma.

Werken bij Sligro
Sligro is een toonaangevende groothandel in Nederland. Als klantservice medewerker speel je een belangrijke rol in het onderhouden van klantrelaties en het bieden van de beste service. Je werkt van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur.

Wat bieden wij jou?
Naast een uitdagende baan als klantservice medewerker bij Sligro in Maastricht, bieden wij een aantrekkelijk salaris van € 14,65 - € 15,74 per uur. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele werkomgeving. Daarnaast werk je samen met een enthousiast team en heb je de mogelijkheid om bij te dragen aan het succes van Sligro.

Solliciteer nu!
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als klantservice medewerker? Solliciteer dan direct op deze vacature en maak deel uit van het enthousiaste team van Sligro in Maastricht. We kijken uit naar jouw sollicitatie!


Wat wij bieden
  • Een competitief salaris tussen € 14,65 en € 15,74 per uur.
  • Gratis koffie, thee en frisdrank uit de kantine;
  • De mogelijkheid om te werken in een gezellig team en een leuke organisatie;
  • Doorgroeimogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
Wat wij vragen:
  • Minimaal een mbo-diploma;
  • Je hebt ervaring met administratieve taken en bent niet bang om te telefoneren;
  • Goede communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen;
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus Middelbare schoolPlaatsMaastrichtWerkuren per week36DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren), Tijdelijke fulltime baanSalarisindicatie Tussen €14,65 en €15,74 per uur Verantwoordelijk voorAls klantservice medewerker ben je primair verantwoordelijk voor het bieden van uitstekende service aan klanten, het beantwoorden van vragen, het oplossen van problemen en het afhandelen van klachten.Gepubliceerd op30-04-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in