+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Made.
Laad meer vacatures

Kleuterleerkracht Made

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Derec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Tijdelijk contract / Vast contract

Vacatureomschrijving

Deze school is op zoek naar een enthousiaste kleuterleerkracht die de kleuters een liefdevolle en leerrijke omgeving kan bieden. Als kleuterleerkracht ben je verantwoordelijk voor het creëren van een veilige en stimulerende leeromgeving waarin kleuters zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Je bent een creatieve en zorgzame professional die in staat is om kinderen te inspireren en te begeleiden in hun ontdekkingsreis. Je bent daarnaast voor 0,4 fte beschikbaar op de donderdag en vrijdag. Ben jij voor meer fte beschikbaar? Dan ga ik graag het gesprek met je aan!



Gevraagd

  • Je bent in het bezit van een pabo-diploma;
  • Je bent per begin januari beschikbaar;
  • je bent voor 0,4 fte beschikbaar op de donderdag en vrijdag (meer dagen in overleg);
  • je hebt affiniteit met de leerlingen uit de onderbouw; 


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de beste balans tussen werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning.

Wij bieden jou:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Doorbetaling van schoolvakanties;
  • Ondersteuning van ervaren coaches;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Ruben van der Schalie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-82420293.

Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Ruben van der Schalie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-82420293.



Bedrijfsomschrijving

Op deze school staan de kernwoorden: betrokkenheid, groei, verantwoordelijkheid en kwaliteit centraal. Deze dynamische en creatieve school heeft respect voor alle levensbeschouwingen, met als vertrekpunt de katholieke inspiraties. Er wordt hard gewerkt aan een veilig pedagogisch klimaat. Een klimaat waar leerkrachten en leerlingen weten wat van ze verwacht wordt en vooral op gelet wordt op wat al goed gaat. De leerlingen krijgen duidelijke regels aangeleerd waar respect, veiligheid en verantwoordelijkheid centraal staan. Duidelijke afspraken dragen bij aan een positieve schoolcultuur. Daarnaast speelt betrokkenheid een grote rol op de school, zo vinden ze het belangrijk om te weten wat er speelt, thuis, op school en in de schoolomgeving. Op deze school werken ze met een driehoeksverhouding van school-ouders-leerling, op deze manier bieden ze een basis van vertrouwen en verbondenheid.Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Goed onderwijs, goed organiseren en goed personeel staan daarbij centraal. Eigenaarschap is hier de basis; iedereen draagt bij aan - en is verantwoordelijk voor - de kwaliteit van het onderwijs. Iedereen doet ertoe en wordt gemotiveerd om zijn/haar talenten in te zetten, te ontwikkelen en om verantwoordelijkheid te nemen. Dit doen ze door het samen uitdragen van de visie in een goed pedagogisch klimaat. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in