+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Leerkracht groep 1/2 Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ExcellentFlex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

We zijn op zoek naar de leukste onderbouw leerkracht voor deze groep 1/2 in Dordrecht vanaf de meivakantie! Laat jij dit schooljaar deze leerlingen 2 tot 3 dagen per week stralen?


Jouw werkweek

Jij bent samen met jouw duo collega verantwoordelijk voor deze leergierige kleutertjes. Maar er wordt daarnaast ook nauw samengewerkt met de peutergroepen. Peuters en kleuters spelen op bepaalde momenten samen in de onderbouwunit en op het speelplein, zodat ze van elkaar kunnen leren in de unit in een betekenisvolle context. Er is veel aandacht voor nabijheid, betrokkenheid en autonomie ('leer mij het zelf doen') en het leren spelen. Daarnaast wordt er gericht gewerkt aan de motorische ontwikkeling bij kleuters en peuters. De kleutergroepen hebben een vaste groep (thuishonk) waar de leerkracht instructiemomenten geeft. Op vaste momenten spelen alle kleuters in de hoeken op het leerplein in de unit waar kleuters elkaar en met regelmaat ook peuters ontmoeten. Als jij je graag verder wilt ontwikkelen en deel uit wil maken van een enthousiast team van leerkrachten, ben je hier aan het goede adres. Zowel parttime als fulltime of direct een aanstelling bij de school is mogelijk. 


De school

Een sterke basis voor elk kind, dat is de essentie van wat deze basisschool vertegenwoordigt! Het splinternieuwe gebouw, aan de rand van het bruisende hart van Dordrecht, is de plek waar ze eigentijds onderwijs aanbieden dat perfect aansluit bij de geweldige leerlingen. Hier draait het om het volledige potentieel van ieder kind naar voren brengen, en dat allemaal terwijl ze zichzelf kunnen zijn en samen met anderen kunnen stralen. Bovendien hebben ze een duidelijk doel: ze willen dat de leerlingen stevig kunnen lezen, schrijven en rekenen wanneer ze de school verlaten, én dat ze al de eerste stappen zetten om echte wereldburgers te worden. Bij deze basisschool werken ze met zogenaamde units, waarin leerkrachten zich specialiseren in specifieke vakgebieden. Dit betekent een directe en nauwe samenwerking binnen de unit én daarbuiten om expertise te delen. Elke unit heeft ook een toegewijde onderwijsassistent, zodat er dagelijks extra ondersteuning beschikbaar is voor leerlingen die dat nodig hebben. Maar wacht, er is meer! Naast de essentiële vakken, werken ze samen met vakdocenten om de leerlingen een breed scala aan activiteiten aan te bieden tijdens en na schooltijd. Van spannende theaterlessen tot sportieve avonturen en taaltheater om nieuwe woorden te ontdekken. Dus in een notendop: in deze school leggen ze een solide basis voor elk kind, waarbij leren en plezier hand in hand gaan!


Dit bieden we jou!
  • Een vaste aanstelling bij de school is mogelijk;
  • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
  • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
  • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
  • Eindejaarsuitkering in december; 
  • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
  • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
  • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
  • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 
Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of vragen, dan horen we graag van je! Solliciteer via de website of Neem voor meer info contact op met Maaike (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.). We zien je sollicitatie graag tegemoet!

#ExcellentFlexZuid-Holland

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in