+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Meppel.
Laad meer vacatures

Coördinator Financieel Beheer Meppel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Multiselect Publiek

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Multiselect Publiek

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons werk je in een team dat financieel beleid en -advisering, planning & control, administratie, belastingen en basisregistraties beheert. We waarderen ieders talent en verschillen, en zetten deze in ons voordeel in. Als Coördinator Financieel Beheer leid je het team naar succes door financiële processen te coördineren, jaarstukken op te stellen en de relatie met de accountant te beheren. Jouw rol is cruciaal in onze continue ontwikkeling en succes. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Bij ons wil je komen werken! Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en je werkt met plezier aan je opgaven. De gemeente is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's.

Je maakt onderdeel uit van het team Financiën & Belastingen. Het team is verantwoordelijk voor het financiële beleid en -advisering, de planning & control cyclus, financiële administratie, belastingen en de basisregistraties.Binnen het team realiseren we ons dat we gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het behalen van organisatie- en teamdoelstellingen. Financiën & Belastingen acteert als één team, waarin we elkaar ondersteunen in onze ontwikkeling en elkaar scherp houden. We maken gebruik van ieders talenten en onderlinge verschillen en weten deze in te zetten in ons voordeel.


Functieomschrijving

Wat ga je doen?Samen met de financieel beheer medewerkers ben jij verantwoordelijk voor het financieel beheer en het juist, tijdig en volledig voeren van de financiële administratie met alle bijbehorende taken en processen. Dit houdt in dat je naast vakinhoudelijke beheertaken ook de werkzaamheden van de financieel medewerkers coördineert. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de teammanager. Een goede relatie met, en duidelijke communicatie naar de andere teams, vind jij vanzelfsprekend en je neemt je team hierin mee.Je coördineert en bent verantwoordelijk voor de (mede) totstandkoming van de jaarstukken, zowel op inhoud als op proces. Tijdens het controletraject voer je overleg met de accountant. Bij de controle van de jaarrekening ben je het eerste aanspreekpunt richting de accountant en werkt hierin samen met de collega’s van interne controle en de concerncontroller.Je coacht het team op de kwaliteit en de snelheid van het opleveren van de financiële (interne) rapportages; je bent een aanjager voor de doorontwikkeling van financieel-administratieve processen, zoals de factuur- en betaalstroom, kostentoerekeningen en aansluitingen met sub administraties.Daarnaast zorg je voor het opstellen van onderdelen van de financiële najaarsrapportage. Onderwerpen als treasury en fiscaliteit kennen voor jou geen geheimen. Verder ben je de vaste adviseur van de Auditcommissie.

Ben jij de Coördinator Financieel Beheer die wij zoeken? Neem dan contact op met Lisa via telefoon: 06-57277372 of per mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

P.S. Het betreft tijdelijke invulling van een reguliere functie bij de gemeente. De opdracht leent zich daarom niet voor invulling op zzp-basis. Eventueel geïnteresseerde zzp'ers kunnen zich op detacheringsbasis ( = met loonuitbetaling) laten aanbieden door Multiselect Publiek


Vacature-informatie
  • Startdatum27-5-2024
  • Einddatum29-11-2024
  • 36 uur per week
  • Optie tot verlenging 3 x 3 maanden

Functie-eisen
  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding op financieel gebied;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als coördinator in een vergelijkbare functie;
  • Kennis van het Besluit begroting en verantwoording provincies en gemeenten (BBV);
  • Ervaring met het opstellen van gemeentelijke jaarstukken;
  • Ervaring van Excel, bij voorkeur gevorderden niveau;
  • Kandidaat is minimaal 2, bij voorkeur 3 dagen per week aanwezig op kantoor.

Minimaal zes jaar ervaring met:

  • het coördineren van financiële administraties,
  • het opstellen van een jaarrekening
  • het begeleiden van de accountant.

Solliciteren bij

Ben je op korte termijn beschikbaar of wil je meer weten over de rol van Coördinator Financieel Beheer? Neem dan contact op met Lisa via telefoon: 06-57277372 of per mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in