+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.

Basisarts bedrijfsgeneeskunde Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 7.000 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Jij kleurt graag buiten de lijntjes en zoekt werk in dynamische omgeving? Dan is bedrijfsgeneeskunde echt iets voor jou!


Jouw nieuwe baan

In deze dynamische rol integreer je in een team van zorgexperts, waar samenwerking centraal staat. Bij ziektemeldingen onderneem je direct actie, door een arbeidsverpleegkundige te raadplegen of telefonisch overleg met een bedrijfsarts te plegen. Als bedrijfsarts neem je een steeds grotere leidinggevende positie in. Complexe casussen behandel je met zorg, terwijl je collega's adviseert en coacht. Jouw kennis reikt verder dan enkel medische diagnoses; je duikt in de diepere oorzaken en bespreekt de keuzes en gedragingen van medewerkers.

Je benadert bedrijfsgeneeskunde als een kunst van beïnvloeding, niet enkel gericht op genezing. Jouw vaardigheden worden volledig ingezet. De rol biedt een breed spectrum aan verantwoordelijkheden, inclusief het begeleiden van complexe vraagstukken. Flexibiliteit is essentieel; je houdt je niet strikt aan protocollen, denkt innovatief en durft risico's te nemen.


Jouw nieuwe werkplek

Deze organisatie is onderdeel van een groep van samenwerkende bedrijven met expertise op alle deelgebieden van duurzame inzetbaarheid. Er zijn 3 kantoorlocaties: Nieuwegein, Etten-Leur en Uden. Ondanks deze vaste locaties, is de organisatie door heel Nederland actief.

Momenteel werken er 12 artsen. Als beginnend arts binnen de bedrijfsgeneeskunde loop jij de eerste maand mee met een collega-arts. Vervolgens ga je steeds meer zelfstandig aan de slag met werkgevers en medewerkers. Je werkt regelmatig op klantlocatie, dus je bent ‘daar waar het gebeurt’.

Net als jouw collega’s ben je dus niet veel op kantoor aanwezig. Het maakt daarom niet uit waar je vandaan komt: je gaat gewoon in jouw regio aan de slag. De dienstverlening is heel breed, wat betekent dat je klanten van verschillende groottes en sectoren bedient.  

Je maakt deel uit van een jong team. Hier proef je de trots en het enthousiasme bij collega’s. Iedereen helpt elkaar waar het kan. Deze dynamiek zorgt ervoor dat je veel van elkaar kan leren.


Wat breng je mee?

Jij…

  • bent BIG-geregistreerd als arts en hebt bij voorkeur veel werkervaring en werkt zelfstandig;
  • bent innovatief, hebt lef en durft buiten de lijntjes te denken;
  • beschikt over een rijbewijs B. Bovendien ben je bereid om naar klantlocaties te reizen: uiteraard wordt dit zo praktisch mogelijk ingericht.

Als jij een afgeronde medische specialisatie hebt, is dit een pre.


Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 24 tot 40 uur per week. Het aantal uren en de dagen die je werkt, worden in goed overleg bepaald. Jouw salaris wordt bepaald aan de hand van jouw opleiding en ervaring en bedraagt maximaal 7.000 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Heb je ambitie? Dan zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. Eigen initiatief en ondernemerschap wordt aangemoedigd. Medewerkers worden zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak gestimuleerd om te groeien.

Op kantoor kan je gebruikmaken van de sportfaciliteiten. Daarnaast organiseert het team regelmatig feestjes, uitjes, VrijMiBo’s en andere activiteiten.

Verder krijg jij:

  • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • alle benodigde middelen om je functie zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen, zoals een leaseauto, laptop en telefoon;
  • een uitdagende functie in een jonge en ambitieuze werkomgeving.

Cadeautje van BKV: wanneer jij via ons aan de slag gaat, krijg jij van ons de coaching “mijn eerste 100 dagen”. voor meer informatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in