+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Basisarts in opleiding tot haartransplantatie arts Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 6.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Samen met collega’s ben jij het gezicht van deze toonaangevende kliniek. Deze werkgever heeft de intentie om jou ná de opleiding tot haartransplantatie arts ook de opleiding tot cosmetisch arts aan te bieden!


Jouw nieuwe baan

Deze arts vacature is een niet te missen kans op een opleidingsmogelijkheid in een toonaangevende haartransplantatiekliniek. Je maakt deel uit van een deskundig medisch team dat bestaat uit 3 hair technicians, 1 arts en 1 receptionist. In het eerste jaar als arts in opleiding tot haartransplantatie arts word je intensief opgeleid door een ervaren haartransplantatie arts, die jou de kneepjes van het vak leert, zoals het maken van de incisies. Bij alle fasen van het haartransplantatieproces word jij betrokken. Zo krijg jij hands-on ervaring met de nieuwste technologieën en innovaties in de haartransplantatie-industrie.

Je assisteert bij het uitvoeren van haartransplantatieprocedures. Je leert incisies maken ten behoeve van de transplantatie. Ook verricht jij consulten, zorg je voor een uitstekende patiëntervaring en verstrek je een gedegen medisch advies. Bloedafnames en injecties horen ook bij je activiteiten. Evenals de afname van DNA-testen ten behoeve van advies voor nabehandeling. Uiteraard neem je actief deel aan trainingen en bijscholing om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in haartransplantatietechnieken. Op de werkvloer heerst een prettige sfeer. Na al het precisiewerk wordt de werkweek altijd afgesloten met een gezellige vrijdagmiddagborrel.

De haartransplantatie arts (tevens eigenaar van de kliniek) hoopt ook samen met jou evenementen te bezoeken én heeft de intentie om in te toekomst zélf evenementen te organiseren. Ook als jij belangstelling hebt voor protocollen, ligt hier een mooie uitdaging voor jou. Je kunt dan namelijk je bijdrage leveren aan het verder opzetten van alles wat nodig is voor de ISO-certificering en HKZ-certificering. Als jij daar je steentje aan bijdraagt, verloopt dit proces nóg sneller.

Na het eerste jaar is het mogelijk om andere vormen van cosmetische ingrepen te leren. Wanneer jouw expertise groeit, kan ook het behandelaanbod naar cliënten uitbreiden. Denk hierbij aan cosmetische behandelingen zoals botox fillers, ooglidcorrecties en meer. Samen met collega’s ben jij het gezicht van deze prachtige kliniek!


Jouw nieuwe werkplek

Deze kliniek met 5 operatieruimtes is toonaangevend op het gebied van haartransplantaties en heeft een focus op het bieden van hoogwaardige zorg en esthetische oplossingen. De oprichter van deze kliniek heeft zelf jarenlange ervaring bij verschillende haarklinieken en streeft naar excellentie in haar dienstverlening. Omdat bij andere klinieken goede begeleiding en kwaliteit een gemis waren, is voor oprichting van een eigen kliniek gekozen.

Het behandelaanbod bestaat uit jaartrajecten voor baard-, wenkbrauw- en hoofdhaarimplantatie. Een behandeling neemt 1 werkdag in beslag en het betreft niet-verzekerde zorg. Zowel mannen, vrouwen als transgenders vormen de cliëntgroep waar men zich op richt. De kliniek onderscheidt zich op 2 belangrijke punten van andere klinieken. Hier worden de kleinste incisies mogelijk gemaakt en zodoende wordt meer haar getransplanteerd. Ook is hier het nazorgtraject langer en uitgebreider.


Wat breng je mee?

Je hebt een artsdiploma, een BIG-registratie en interesse in esthetische geneeskunde en haartransplantatie. Jij wordt enthousiast van het idee dat je samen met je collega ‘het gezicht’ van deze kliniek bent én op evenementen bijdraagt aan de naamsbekendheid van de kliniek. Jouw communicatieve vaardigheden komen op die momenten extra goed van pas.


Arbeidsvoorwaarden

Je start met een tijdelijk contract, dat al vrij snel wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Op basis van een 40-urige werkweek bedraagt het salaris voor deze arts functie minimaal 4.000 euro en maximaal 6.000 euro bruto per maand. Jij werkt 24 uur per week. Eventueel wordt het aantal uren per week op een later moment uitgebreid. De kliniek is geopend van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren. Je ontvangt reiskostenvergoeding.

Naast de mogelijkheid tot specialisatie (haartransplantatie arts en cosmetisch arts) is er binnen de organisatie ruimte voor professionele groei. Wanneer de wens bestaat, is er zelfs een mogelijkheid om op termijn deel te nemen in organisatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in