+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Basisarts huisartsgeneeskunde Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.445 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Dit Traineeship biedt de kans om je expertise binnen de huisartsgeneeskunde te vergroten. Jouw unieke ambities en doelen worden ondersteund met een op maat gemaakt ontwikkelplan en persoonlijke coaching.


Jouw nieuwe baan

Bij BKV investeren we in jouw ontwikkeling tijdens ons Medical Traineeship. Je werkt op diverse locaties, waaronder huisartsenpraktijken in de regio Utrecht.

Het doel is om jou waardevolle ervaring op te laten doen, bijvoorbeeld als ANIOS huisartsgeneeskunde. Je wordt deskundig begeleid en er zijn regelmatige evaluatiegesprekken op de werkplek. Hier kun je aangeven of je bijscholing wilt op een specifiek gebied of hoe je jouw expertise met anderen wilt delen. Onze trainers staan klaar om je de benodigde vaardigheden bij te brengen.

Tijdens het traject werk je als basisarts en profiteer je van goede supervisie, een opleidingsbudget, diverse werkervaringsplekken en persoonlijke coaching. Dit biedt waardevolle werkervaring voor de huisartsenopleiding, jouw uiteindelijke doel.


Jouw nieuwe werkplek

Deze zorgorganisatie voelt zich verantwoordelijk voor een goed en breed aanbod aan zorg en dienstverlening, dichtbij, in de wijk waar mensen wonen. Verspreid over het hele werkgebied wordt er gewerkt vanuit diverse gezondheidscentra en woonzorgcentra. Daarnaast is er ook een centrum voor geriatrische revalidatie en een geriatrisch expertisecentrum. De ondersteunde diensten werken vanuit het hoofdkantoor.

In haar gezondheidscentra vind je de huisartsenteams, apotheekmedewerkers en medewerkers van de wijkverpleging. Daarnaast biedt zij in veel centra verloskundige zorg en fysiotherapie. Het (multidisciplinair) samenwerken staat hoog in vaandel om de cliënten de beste zorg te bieden. En dat met aandacht, respect en liefde voor het de huisartsgeneeskunde.


Wat breng je mee?

Je hebt succesvol geneeskunde gestudeerd en streeft naar specialisatie als huisarts. Bij voorkeur heb je 1 tot 2 jaar klinische ervaring. Als ANIOS huisartsgeneeskunde ben je leergierig, creatief en bereid buiten de gebaande paden te denken. Je deelt graag kennis en ervaring met andere basisartsen tijdens intervisiemomenten.


Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt direct een arbeidsovereenkomst bij BKV van 1 of 2 jaar en werkt 32 tot 36 uur per week. Jouw salaris is vastgesteld op maximaal 5.445 euro bruto per maand, conform cao huisartsenzorg op basis van een fulltime dienstverband. Bij voorkeur start jij op korte termijn, maar ben je later dit jaar beschikbaar, dan willen we het ook graag weten. Wij maken met jou vanaf het begin een persoonlijk ontwikkelplan op maat waarin we de doelen vastleggen, de opleidingsdagen inregelen en coaching-momenten inregelen. Voel je vrij om je loopbaan en ambities met ons te bespreken.

Heb je andere opties die je wilt voorleggen? Alles kan. Iedere Trainee is voor ons uniek. In het filmpje hierboven op de pagina vertellen een aantal Trainees over hun ervaringen met het Traineeship.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in