+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwleusen.
Laad meer vacatures

Procescoördinator Nieuwleusen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.705 - € 5.881 p/m

Vacature in het kort

Zet jouw loopbaan in beweging bij BAM Energie & Water als procescoördinator en speel een cruciale rol in de ontwikkeling van duurzame ondergrondse infrastructuur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van processen, systemen en het implementeren van innovaties. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Zet jouw loopbaan in beweging bij BAM Energie & Water en draag bij aan de toekomst van een duurzame ondergrondse infrastructuur.

Wat ga je doen

Als procescoördinator bij BAM Energie & Water ben jij de sleutel tot een soepel projectverloop. Met jouw expertise, procesgerichtheid en ondernemerschap zorg je voor een vlekkeloze uitvoering van het project. Jouw taken omvatten onder andere:

  • Bezig met gehele procesoptimalisatie, doorontwikkeling van diverse systemen en systeemontwikkeling en implementatie (tekenstandaarden opstellen).
  • Doorontwikkeling van programma’s zoals ArcGIS, Autocad, Civil 3D om geautomatiseerd te kunnen werken en deze systemen uit te dragen en te implementeren bij verschillende afdelingen.
  • Ontwikkelen en implementeren van een gestandaardiseerde projectaanpak, waar mogelijk ondersteund door interne specialisten.
  • Je bent een belangrijk onderdeel van onze interne verbetermotor en helpt Energie & Water elke dag om ons werk weer een stukje beter te doen.
  • Het uitvoeren van interne audits en controles. 
Jouw werkomgeving

Het ingenieursbureau van BAM Energie & Water is landelijk georiënteerd en verdeeld in teams voor ontwerpdiensten en diensten op gebied detectie, registratie en databeheer. Een organisatie met ambitieuze toekomstplannen. Gezien de ontwikkelingen binnen de energiesector kan het ingenieursbureau de komende jaren meegroeien in een dynamisch en snelgroeiend bedrijf. De hoofdvestiging is gevestigd te Nieuwleusen, maar als procescoördinator help je onze collega’s in heel Nederland.

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die streven naar integrale oplossingen voor complexe vraagstukken op het gebied van energie en watermanagement. Als onderdeel van BAM, een van de grootste bouwondernemingen van Europa, hebben wij toegang tot een breed scala aan expertise en innovatieve technologieën.

Wat kun je van ons verwachten

Bij BAM geloven we in het investeren in onze medewerkers en streven we naar een positieve en inclusieve werkcultuur. Als procescoördinator bij BAM Energie & Water kun je het volgende verwachten:

  • Een salaris tussen de €4.705 en €5.881 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, exclusief 8% vakantiegeld.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw en Infra, waaronder een budget voor duurzame inzetbaarheid (2,18%), 25 vakantiedagen, 15 roostervrije dagen en 3 kortverzuimdagen per kalenderjaar.
  • Vergoeding van reiskosten (100% OV of een kilometervergoeding), een laptop en iPhone om jouw werk uit te kunnen voeren.
  • De mogelijkheid om jezelf breed te ontwikkelen via ons eigen ‘BAM Learning’ platform en toegang tot diverse cursussen en trainingen. 
  • Extra voordelen zoals gemiddeld 40% korting op jouw sport(school)abonnement en korting 

Doorgroei richting proces/kwaliteitsmanager ligt meest voor de hand, maar er zijn veel kansen binnen BAM om je breed te ontwikkelen en door te groeien.
 

Hier herken jij jezelf in

Als procescoördinator ben je een zelfstandige collega die goed het overzicht weet te bewaren. Je hebt oog voor kwaliteit en bent betrokken bij je collega’s. Verder heb je:

  • Een afgeronde hbo-opleiding in een technische of bedrijfsmatige richting en aantoonbare kennis van LEAN methodieken.
  • Ervaring met programma’s zoals SharePoint, Relatics, AutoCad, ArcGIS en het vermogen om deze systemen uit te dragen en te implementeren bij verschillende afdelingen.
  • Een proactieve en positieve werkhouding, en de bereidheid om bij te dragen aan een gezonde en plezierige werkcultuur.
Het recruitment proces

Ben je enthousiast geraakt? Solliciteer dan via de button hieronder. Je kunt ook contact zoeken met onze recruiter, Joep Hardendood, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 0621906639.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in