+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Panningen.
Laad meer vacatures

Schilder Panningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als schilder in ons team maak je elke dag een verschil door met enthousiasme aan het werk te gaan. Je zorgt ervoor dat klanten blij zijn met jouw schilderwerk. Of je nu een muur schildert of een scheurtje repareert, je doet het met overtuiging. We bieden een goed salaris en de kans op een vast contract. Ook kun je punten sparen voor leuke extra s, zoals gereedschap of een weekendje weg. We zijn een hechte groep die samenwerkt en plezier maakt, met jaarlijkse zomerbarbecues en kerstborrels. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als schilder binnen ons onderhoudssegment heb je de kracht om echt het verschil te maken! Met enthousiasme ga je dagelijks aan de slag, met als doel de klant een voldane glimlach te bezorgen. Je begrijpt nauwkeurig wat de klant nodig heeft en gaat met volle overtuiging aan het werk. Of het nu gaat om het aanbrengen van dat extra laagje verf op de muur of het repareren van een scheurtje, het zit niet in jouw aard om de klant ontevreden achter te laten. Aan het einde van de dag vertrek je tevreden in je auto, maar niet voordat je de klant vraagt of alles naar wens is. De volgende dag sta je weer fris en op tijd klaar. Wedden dat de geur van verse koffie je begroet en jij je prachtige schildersvak met volle overtuiging kunt uitoefenen?


Ben jij het?

We bieden jou een schilderspositie die volledig aansluit bij jouw wensen en vaardigheden! Dit wordt uitgebreid besproken om ervoor te zorgen dat we de perfecte plek voor jou vinden. Omdat je veel in contact staat met klanten, is een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal vereist. Je hebt relevante werkervaring, voldoende kennis en de benodigde diploma's. Ook ben je bereid om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.


Wat wij bieden

We bieden een salaris tussen €2.700,- en €3.300,- bruto per maand. Je kunt kiezen uit verschillende pensioensregelingen, zoals Stipp of BPF Schilders. Bij goed functioneren kun je uitzien naar een vast contract. Bij ons staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel; we blijven graag op de hoogte van jouw ontwikkelingen en komen bij je langs op locatie of zelfs thuis om bij te praten over de voortgang. Elke werkdag kun je via ons spaarsysteem punten verzamelen waarmee je vele extra's kunt verdienen, variërend van de nieuwste gereedschappen tot complete weekendjes weg met jouw familie! Daarnaast bieden we twee keer per jaar de mogelijkheid om je vaardigheden te verbeteren via opleidingen en trainingen. Bij ons vormen we een hechte familie en kijken we uit naar onze jaarlijkse zomerbarbecues en kerstborrels!


Waar jij werkt

Je wordt onderdeel van een familiebedrijf dat al sinds 1948 actief is, waar traditie en hedendaagse expertise samenkomen. Ons team van goed opgeleide schilders staat garant voor vakmanschap. Voordat we beginnen, inspecteren we het schilderwerk grondig, zodat klanten de zekerheid hebben dat alles goed wordt onderhouden. Daarnaast kunnen klanten bij ons terecht voor deskundig advies over kleurgebruik en verschillende wandbekledingen, zodat ze een interieur krijgen waarin ze zich echt thuis voelen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in