+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Purmerend.

Casemanager verzuim Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evean

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.174 - € 3.470 p/m
  • 13e maand, Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van verzuimbegeleiding en draag bij aan het welzijn van medewerkers en teammanagers in de zorg. Als casemanager bij Evean, een vooruitstrevende zorgorganisatie, krijg je de kans om jouw kennis van de Wet Poortwachter en aanverwante zaken toe te passen in een omgeving. Geniet van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste eindejaarsuitkering, pensioenvoorziening, en korting op ziektekostenverzekering. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Zie jij er uitdaging in om medewerkers en teammanagers te begeleiden bij (mogelijk) verzuim? Hebben de Wet Poortwachter, WIA en ZW geen geheimen voor jou? Vind jij het interessant om deel te nemen in verschillende projecten in jouw vakgebied? Dan is dit dé vacature voor jou! Kom werken bij Evean en reageer direct door op de sollicitatiebutton te klikken van deze vacature casemanager verzuim Noord-Holland (regio Amsterdam, Zaandam).
Samen met Evean breng jij zorg vooruit. Dit betekenen onze kernwaarden: Daadkrachtig, Durf, Deskundig, Verbindend, Trots voor jou.

Trots; waar ga jij werken:

Evean is een grote zorgorganisatie in Noord-Holland. Wij zijn een moderne en eigentijdse organisatie. Volop in ontwikkeling. Met een duidelijke stip aan de horizon; het leveren van de best mogelijk zorg en welzijn en een fijne en veilige werkomgeving voor onze medewerkers.

Evean staat voor diversiteit, inclusiviteit en gelijkwaardigheid. Dit onderwerp staat hoog op onze agenda. Goed om te weten dat jij gaat werken bij een organisatie waar jij kan en mag zijn wie jij bent. Onze kernwaarden sluiten daar goed op aan.

Als casemanager verzuim Noord-Holland (regio Amsterdam, Zaandam) kom jij te werken in het team van M&A. M&A staat voor mens en arbeid. Het complete team van specialisten richt zich op bijvoorbeeld verzuim, inzetbaarheid, leren en ontwikkelen en recruitment. Iedere regio beschikt over een M&A adviesteam dat bestaat uit een strategisch hr adviseur, een hr adviseur, casemanager en een expert Praktijkleren. Met elkaar zorgen jullie voor een optimale ondersteuning van de regio.
Als casemanager verzuim Noord-Holland (regio Amsterdam, Zaandam) maak jij deel uit van het kleine team casemanagers verzuim. Bestaande uit 5 vak professionals (4 collega’s in vaste dienst en 1 collega op interim basis).

Het werkgebied van onze casemanagers verzuim is de hele regio Noord-Holland (bijvoorbeeld Amsterdam, Zaandam, Purmerend, Alkmaar, Schagen of Heerhugowaard). Jouw focus ligt op het Behandel Expertisecentrum (regio Zaandam) of de teams op de locaties of Thuiszorg in de regio Amsterdam. Hierover gaan wij gaan met jou in gesprek wat het beste bij jou past. Hybride werken is mogelijk. Jouw standplaats is Purmerend maar jij bent dus veel in de regio werkzaam.

Verbindend; wanneer jij bij Evean in dienst treedt krijg jij:
  • Een salaris conform CAO VVT FWG 50 van € 3.174,50 tot € 4.370,94 per maand o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • Een arbeidsovereenkomst voor 24 tot 32 uur per week, voor de duur van 12 maanden met kans op een vaste aanstelling/vast contract;
  • Een reiskostenvergoeding conform CAO VVT.
Plus een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals;
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8.33% (13e maand);
  • Een pensioenvoorzieningen via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • Korting op de aanvullende ziektekostenverzekering.
voor een volledig overzicht aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Deskundig, Evean zet zich in om jou vooruit te brengen; jouw persoonlijke ontwikkeling:
Evean biedt jou als casemanager verzuim Noord-Holland (regio Amsterdam, Zaandam) volop mogelijkheden om als persoon, qua kennis of wat betreft vaardigheden te kunnen groeien. Bijvoorbeeld door het volgen van interne of externe opleidingen. Maar ook door kennis te delen en bij te houden met jouw collega’s. Bijvoorbeeld via intervisie. Of deelname aan vakkennis bijeenkomsten waarbij zowel interne als externe professionals worden uitgenodigd. Daarnaast werken wij met GoodHabitz, een online leerplatform.

Jij zet je in om de zorg vooruit te brengen; dit ga jij doen:

Als casemanager verzuim Noord-Holland (regio Amsterdam, Zaandam) ondersteun jij medewerkers en leidinggevenden gedurende het verzuimtraject. Hierbij stimuleer jij een medewerker bij het nemen en aanvaarden van de eigen regie in het hele proces. Jij hebt een adviserende rol. Enerzijds naar de medewerker over het beleid en het proces. Anderzijds richting regio- en teammanagers met het zetten van de juiste stappen in het verzuimproces; van preventie, verzuim tot re-integratie. Jij gaat leidinggevenden coachen en begeleiden bij het voorbereiden, voeren en evalueren van verzuimgesprekken en sluit op verzoek aan bij verzuimgesprekken. Met jouw kennis en doortastendheid weet jij het hele proces positief te beïnvloeden. Dit zijn jouw verdere werkzaamheden:
  • Jij stelt verzuimrapportages op enbent de stimulator als gaat om de voortgang in de lopende verzuimdossiers;
  • Jij onderhoud contacten met interne en externe betrokkenen zoals arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, verzekeraars en uitvoeringsinstanties;
  • Jij gaat aan de slag met verschillende projecten zoals verbetertrajecten en verdere ontwikkeling van beleid.
Goed om te weten is dat er een goede onderlinge samenwerking is tussen de casemanagers verzuim zodat er ook mogelijkheden zijn om samen complexe verzuimdossiers te bespreken.

Gevraagd

Daadkrachtig; dit ben jij:

Jij wilt graag werken bij een bedrijf met een maatschappelijk belang. In jouw functie als casemanager verzuim Noord-Holland (regio Amsterdam, Zaandam) bij Evean ben jij in staat om een stevige gesprekspartner te zijn wanneer dit nodig is. Jouw communicatieve vaardigheden komen zeker goed van pas. Ook schriftelijk weet jij je goed uit te drukken. Met jouw luistervaardigheden kom jij snel tot de kern van een probleem. Integriteit is jou niet vreemd. Jij weet een goede afweging te maken tussen de verschillende belangen. Verder:
  • Ben jij in staat om met stuurinformatie te werken, deze weet te interpreteren en om te zetten in praktische adviezen;
  • Ambieer jij een functie waarin jij veel zelfstandig op kunt pakken, maar ook altijd op jouw collega’s terug kunt vallen wanneer dat nodig is;
  • Helpt jouw creativiteit om te denken in mogelijkheden en oplossingen.
Daadkrachtig; dit breng jij mee:
  • Een afgeronde relevante hbo-opleiding, aangevuld met een verzuimopleiding zoals Crov of Rccm;
  • Bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring in casemanagement;
  • Actuele kennis over relevante wet- en regelgeving;
  • Een geldig rijbewijs B en eigen vervoer.
Deze eisen geven een richting aan het profiel dat wij zoeken voor deze functie als casemanager verzuim. Het schaap met de vijf poten bestaat gelukkig niet. Denk jij daarom dat jij een goede match kunt maken? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Aanbod

Durf, samen brengen we de zorg vooruit; jouw sollicitatie en meer informatie:

Mogen wij jou verwelkomen als nieuwe collega casemanager verzuim Noord-Holland (regio Amsterdam, Zaandam)? Stuur dan jouw motivatie en cv in via de sollicitatiebutton van deze vacature. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Milja Siebesma casemanager verzuim: telefoon 06-53625162 of e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor overige informatie kun jij contact opnemen met Peter Kuijpers corporate recruiter: telefoon: 06-10488486, e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of stuur een berichtje per Whatsapp. Reageren kan zolang de vacature op onze werkenbij site gepubliceerd staat. Zodra wij een nieuwe collega mogen verwelkomen wordt de vacature gesloten.

Trots; waarom jij trots bent om bij Evean te werken:

Evean is specialist in zorg en welzijn in Noord-Holland en maakt deel uit van de Espria Groep. Ons Verhaal. Bij Evean zien wij ontwikkeling als de basis voor het welzijn van ouderen, vandaag en morgen: persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers én ontwikkeling op het gebied van innovaties. Ontwikkelingen om de kwaliteit van leven van ouderen te vergroten. Hiervoor hebben wij alle specialismen in huis. Van voorkomen van zorg tot zorg bij de laatste levensfase, bij voorkeur thuis en bij ons in huis als het niet anders kan. Allemaal onder één dak. Eén partner voor alle zorgvragen. Dat geeft vertrouwen voor cliënten en hun omgeving. Wij weten welke specialistische ondersteuning onze cliënten nodig hebben door de juiste aandacht, benodigde zorg en ondersteunende innovaties te combineren. Cliënten kunnen dan zo lang mogelijk zelfredzaam in hun eigen omgeving zijn. En als thuis wonen niet langer mogelijk is, dan kan de client ook in één van onze huizen terecht. Waar de cliënten ook wonen, bij ons krijgen zij de juiste zorg die maximaal bijdraagt aan hun kwaliteit van leven. Evean – Zorg vooruit
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in