+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.
Laad meer vacatures

Schilder Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Klaar voor een nieuwe uitdaging als schilder? Sluit je aan bij ons in West-Brabant. Werk bij particulieren of op grootschalige projecten, zoals jij wilt. We zoeken schilders van alle ervaringsniveaus. Ook zonder ervaring ben je welkom. Je krijgt een goed salaris en de kans op een vast contract. Plus, een spaarsysteem voor gereedschappen, cadeaus en uitjes. Volg gratis cursussen om te groeien. Join ook onze leuke barbecues en borrels! Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging als schilder in West-Brabant? Sluit je aan bij ons en ga aan de slag bij een opdrachtgever in jouw regio. Of je nu het liefst particuliere woningen laat stralen of liever deel uitmaakt van een team dat grootschalige projecten aanpakt, wij vinden de perfecte match voor jou. Als schilder kun je diverse taken verwachten, van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrot- of betonreparatie, en zelfs behangen of glaszetten. Vertel ons waar je goed in bent, en wij zorgen voor een plek waar jouw schildervaardigheden tot hun recht komen.


Ben jij het?

We verwelkomen schilders van alle ervaringsniveaus. Of je nu zelfstandig kunt werken of graag samenwerkt met collega's aan grotere projecten, bij ons ben je aan het juiste adres, zelfs als je nog weinig of geen ervaring hebt! Het is belangrijk dat je redelijk Nederlands spreekt en in het bezit bent van een rijbewijs B en een VCA-certificaat. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, helpen we je graag om deze kosteloos via Faber te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

We belonen je met een salaris op basis van jouw kennis, vaardigheden en ervaring als schilder. Denk aan een bruto maandbedrag tussen de €2.600,- en €3.300,- met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen op volgens een regeling die het beste bij jou past en bij goed functioneren kun je al snel uitkijken naar een vast contract. We willen dat je met plezier aan de slag gaat bij een opdrachtgever die bij je past. Daarnaast hebben we een spaarsysteem waarbij je met elk gewerkt uur punten verzamelt die je kunt inwisselen voor gereedschappen, cadeaus en uitjes! Elk jaar kun je kosteloos meerdere cursussen volgen om je vaardigheden te verbeteren, en we zien je ook graag verschijnen bij onze jaarlijkse barbecues en borrels!


Waar jij werkt

Bij Faber krijg je de kans om aan de mooiste projecten in jouw buurt te werken! We vinden een werkplek die perfect bij je past, zodat je elke dag met plezier en zelfvertrouwen aan het werk gaat. We staan elke dag klaar om al je vragen en zorgen te beantwoorden, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je je altijd goed voelt op het werk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om samen alle mogelijkheden te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in