+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rosmalen.

HR Manager Rosmalen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Raaak Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 - € 6.000 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van HR binnen een snelgroeiend bedrijf, waar je als HR Manager de leiding hebt over het ontwikkelen en implementeren van HR-beleid. Je werkt samen met twee ervaren HR adviseurs, schakelt tussen operationele taken en strategische uitdagingen, en bent de stevige sparringpartner voor afdelingsmanagers. Geniet van de flexibiliteit van thuiswerken en de mogelijkheid om wekelijks op een andere locatie te werken. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Dit ga je doen

Onze klant, een snelgroeiend bedrijf in Den Bosch, is op zoek naar een ervaren HR Manager om hun team te versterken. Als HR Manager ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van HR-beleid en -procedures binnen het bedrijf. Je geeft leiding aan twee ervaren HR adviseurs en je gaat schakelen tussen operationele werkzaamheden en strategische uitdagingen. Zelf ontvang je leiding van de Operationeel Directeur. 

De organisatie is hard aan het groeien en ze zijn op zoek naar iemand die mee kan en wil in deze dynamische wereld met veel veranderingen. Als HR Manager ga je dit relatief nog jonge bedrijf het HR beleid verder uitrollen en ontwikkelen. De ene dag ben je bezig met het vervullen van een vacature, het volgende moment ben je bezig een strategisch plan te maken op bijvoorbeeld verzuim. Je bent pro actief in het oppakken en signaleren van complexe HR projecten waarna jij naadloos overschakelt naar een medewerker die een je bureau staat met een operationele vraag. je bent eindverantwoordelijk op het gebied van salarismutaties waarbij je wordt ondersteund door een externe partner. Het is van belang dat je een stevige sparringpartner bent voor afdelingsmanagers en hen gevraagd en ongevraagd van advies en de nodige wet- en regelgeving voorziet. Jij bewaakt het HR beleid in alle stappen van het proces. 

Eenmaal per week werk je op een locatie rondom Arnhem of zoveel als je zelf nodig acht. Thuiswerken is zeker geen probleem je bent tenslotte de manager!

Je weet als HR Manager goed je team te enthousiasmeren en motiveren, je hebt veel kennis en kan mensen van adviezen voorzien. 


Organisatie- en afdelingomschrijving

Deze mooie nog relatief jonge organisatie is een bedrijf wat bestaat uit drie toonaangevende merken. Ze bestaan zo'n 30 jaar en en zijn nog steeds heel hard groeiende. Ze zijn actief in de wereld van textiel, mode en accessoires. Klanten zijn voornamelijk grote warenhuizen, supermarkten en discounters. Ze doen alles voor hun klanten van productontwikkelingen ontwerp tot productie en logistiek. Oftewel een modern en dynamisch bedrijf!

Interesse na het lezen van deze mooie functie in Den Bosch? Reageer dan snel en vraag naar Rik!



Gevraagd

Dit vragen we
  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring binnen de HR wereld
  • Nederlands en Engelse taal goed in woord en geschrift


Aanbod

Dit krijg je
  • Een rol van 32 of 40 uur per week
  • salaris tussen de €5000,-  en €6000,-  o.b.v. 40 uur  
  • 25+3 vakantie dagen
  • Bedrijfspensioen vanuit CAO
  • Winstafhankelijke bonus
  • Onbeperkt opleidingsmogelijkheden (via Good Habbitz) bij het behalen van 2 cursussen per jaar krijg je een extra dag vrij!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in