+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Administratief medewerker bij makelaardij in Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Rotterdam Wonen

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 14 p/u

Vacatureomschrijving

Rotterdam wonen is per direct opzoek naar een (ervaren) enthousiaste administratief medewerker die ons team komt versterken.
Wat ga je doen?

Je voert administratieve taken uit zoals het opstellen van huurovereenkomsten en dossiers, je plant afspraken in en zorgt dat het agendabeheer van de makelaar goed verloopt. Daarnaast sta je klanten en relaties te woord, beantwoord je vragen en stel je documenten op als hierom gevraagd wordt.

Doordat ons kantoor groeiende is komen er vaak (nieuwe) te verhuren woonruimtes binnen. Met de juiste informatie en foto's stel je advertenties op en plaatst deze op de verschillende platformen. Jouw creatieve inbreng is hierin belangrijk.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Je zorgt dat je om 10.00 uur achter je bureau zit (met een kopje thee of koffie) en dat je computer is opgestart. Vanaf dit tijdstip kunnen de eerste klanten bellen. Je opent de agenda en kijkt welke afspraken er vandaag op de planning staan, zodat jij je hierop kunt voorbereiden. Je belt de afspraken ook nog even ter herinnering na.
Hierna open je de mail en kijk je eerst of er geen e-mails in staan waarop direct geschakeld moet worden. Denk hierbij aan lekkages of storingen aan een cv-ketel.
Daarna lees je het verslag van de dag daarvoor en filter je uit het verslag welke werkzaamheden prioriteit hebben; hiermee begin jij je dag.
Ondertussen bereid je je voor op een afspraak die op kantoor gaat plaatsvinden voor het ondertekenen van een huurovereenkomst. Je stelt de huurovereenkomst op en pakt alle benodigde documenten erbij. Je zet een kopje koffie voor de klant en zorgt dat het dossier klaarligt voor de makelaar. Van 13.00 uur tot 13.30 heb je pauze. Na de pauze ga je weer verder met je werkzaamheden en kijk je ondertussen in de e-mail of er geen belangrijke mails binnen zijn gekomen. Je zet ook nog even een advertentie online. Aan het einde van de dag zorg je dat je bureau opgeruimd en netjes is en maak je een kleine overdracht voor je collega met de taken waar je nog niet aan toe bent gekomen. Om 18.00 uur eindigt jouw werkdag.
Kortom: veel verschillende werkzaamheden waardoor geen dag hetzelfde is!

Wie zoeken we?
Je bent een representatieve enthousiasteling die (het liefst) ervaring heeft in de vastgoedbranche of dit wil ontwikkelen. Je pakt dingen snel op zodat je (snel) zelfstandig aan de slag kan. Je schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden, het ene moment stel je een contract op en het volgende moment beantwoord je (telefonisch) vragen. Plannen en organiseren is geen probleem voor jou
Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, in woord en geschrift.
Je bent 3 dagen per week beschikbaar van 10.00 uur tot 18.00 uur en woont in Rotterdam of in de nabije omgeving.
Wat bieden wij?
Je komt in een uitdagende werkomgeving met veel vrijheid en mogelijkheden. We bieden je een tijdelijk contract aan van 24 uur per week met een marktconform salaris en voorwaarden afhankelijk van opleiding en ervaring.
Enthousiast geworden? Reageer dan snel en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Gevraagd

Beheerst Engelse taal voldoende in woord en geschrift
Beheerst Nederlandse taal goed in woord en geschrift
Stressbestendig
Dynamisch gedrag
Oplossingsgericht
Zelfstandig
Proactief

Uren

24 uur
minimaal 3 dagen beschikbaar
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in