+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

ICT Support Engineer Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Toptech Nederland

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving


Wat ga je doen als ICT Support Engineer

Algemene ICT ondersteuning:Bedrijfsnetwerk inrichten en onderhouden.Medewerkers helpen met computerproblemen (voornamelijk Windows)Nieuwe applicaties aanschaffen, installeren en instellen.Computersystemen voor offshore operations bouwen en beheren:Op Linux gebaseerde (rack-mount) computersystem bouwen.Deze inrichten en configureren.Meedenken over verbeteringen en aanpassingen.Voorraadbeheer van de benodigde componenten (moederborden, uitbreidingskaarten, harde schijven, voedingen, kabelsICT support voor offshore operationsDe offshore operators (remote) ondersteunen bij problemen aan boord.Handleidingen schrijven voor de offshore operators, om deze problemen zoveel mogelijk voor te zijnHet beheren van de rental pool voor ICT apparatuur.ICT infrastructuur voor databeheer en ondersteuning beheren en onderhouden:WebsiteLokale servers (git, VPN, Apache, e.a.) die via internet toegankelijk zijn.

Wat wordt er van jou verwacht

Kennis van computersystemen en operating systems: Voornamelijk Linux (Ubuntu), maar ook Windows.Kennis van computer hardware en enige ervaring met het bouwen van computersystemen ‘from scratch’Kennis van scripting (bash) op Linux.Communicatief en flexibel.Bereid om nieuwe dingen te leren door interne training of (externe) cursussen.Opleiding: technisch, MBO/HBO

Waar ga je werken


Onze opdrachtgever is een bedrijf dat geofysische apparatuur ontwerpt en produceert, en deze apparatuur wereldwijd verkoopt en verhuurt. De verhuur geschiedt met name binnen het aanbieden van een geofysische service aan klanten, waarbij niet alleen apparatuur wordt geleverd, maar ook het personeel om deze apparatuur adequaat te bedienen. De apparatuur wordt gebruikt voor het onderzoek van wat er zich in de zeebodem bevindt (ter voorbereiding van windmolenparken en infrastructuur op zee, en voor geofysische instituten en de olie- en gasindustrie).


Wat wordt jou geboden

Een zelfstandige baan met veel eigen verantwoordelijkheden;Een professionele en dynamische werkomgeving in Rotterdam;Intensieve begeleiding door een ervaren leidinggevendeGroeimogelijkheden binnen ons bedrijf;Flexibele werktijden; 4x9 werken zodat je vrijdag al om 14.00 al je weekend in kan gaan? Geen probleem!Prima pensioen en vakantieregeling.

Meer weten of direct solliciteren


Neem voor meer info contact op met Arnold Van Weelde via 06-20607989 en refereer aan het vacaturenummer of solliciteer direct met de knop solliciteren.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in