+50 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Assetmanager Voertuigen Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RET

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Bij de RET werken we elke dag aan het openbaar vervoer van morgen. We willen dat onze vloot altijd beter presteert. Als assetbeheerder voertuigen zorg je dat alles op rolletjes loopt. Je maakt afspraken, werkt samen met verschillende afdelingen en houdt de technologische ontwikkelingen in de gaten. Momenteel zijn we bezig met de aanschaf van nieuw materieel, dus jouw inbreng is extra belangrijk. We zoeken iemand die van aanpakken weet en graag in een team werkt. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Innovatieve prestaties neerzetten waardoor de vloot morgen beter presteert dan vandaag
Onze blik op de toekomst en aanpakken op z’n Rotterdams: daar houden we van bij de RET. Bijna 190 miljoen reizigers stappen per jaar in en uit onze bussen, trams en metro’s. Dat vinden we normaal, want het is ons dagelijks werk. Daarnaast werken we ook elke dag aan het openbaar vervoer van morgen. Vandaag gaat het goed, maar het kan altijd beter. Dat vraagt om maximale prestaties, in veiligheid, beschikbaarheid en kosten. Je maakt de beste prestatieafspraken én komt deze op tijd na. Jij bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van projectmanagement, maintenance management, assetmanagement en financiën.

Toekomstgericht het overzicht bewaken en sturen op prestaties
Als assetbeheerder voertuigen maak je afspraken met in- en externe betrokkenen over de normen en prestaties waar onze vloot aan moet voldoen; een uitstekende staat van onderhoud, maximale veiligheid, tijdige investeringen en kwalitatief goed personeel om de vloot nu te laten rijden en ook voor de toekomst deze prestaties aan te houden. Dat doe je door nauw samen te werken in de techniekketen met de interne onderhoudsafdelingen, supply chain management, projectenbureau en voertuig technici. Je stelt verbetervoorstellen op en houdt daarbij scherp in het oog welke nieuwe technologieën op het gebied van de vloot van belang zijn.

Zeker nu we midden in het proces voor de aanschaf van nieuw materieel zitten, is het belangrijk dat je goed in staat bent om samen met andere afdelingen deze fase mede vorm te geven. Het traject voor de aanschaf vergt ook dat je buiten je formele beheersfunctie actief bent om ervoor te zorgen dat de specificaties, waaraan de nieuwe voertuigen moeten voldoen , aansluiten op alle toekomstige prestatie eisen.
Ook zaken als automatisch rijdende metro’s, condition based maintenance en de interactie tussen voertuig en werkplaatsen en infrastructuur zijn centrale thema’s waar je mee aan de slag gaat.

Je past in een Rotterdamse werkcultuur, dus jij bent van: geen woorden, maar daden. En zo realiseer je scherpe investeringsplannen, jaarplannen, subsidieaanvragen, projectvoorstellen, rapportages en risicoanalyses. Allemaal handige handvatten om je werk goed te kunnen doen.

Naast kennis over asset management in de breedste zin, van contractmanagement, de supply chain en van financiën tot en met maintenance management, is dit ook de afdeling die integraal verantwoordelijk is voor de voertuigen, van aanschaf tot en met het uitfaseren ervan.



Gevraagd

Je blik op vooruitgang
Wat is er mooier dan samen verbeteringen realiseren, waardoor het enthousiasme van jou en je mensen alleen maar groeit? Motivatie vind jij belangrijk en de mensen in je team kunnen dan ook rekenen op betrokken coaching en oprechte interesse van jouw kant. Je bent transparant en communiceert makkelijk. Daarnaast ben je duidelijk en kritisch in het nakomen van afspraken. Je inspireert anderen en betrekt hierdoor collega’s om mee te denken en werken, waardoor de prestaties van de vloot verbeteren. Je bent analytisch sterk, resultaat gericht en constant opzoek naar verbeteringen zowel binnen als buiten de kaders.
Daarnaast vragen wij:

  • Wo werk- en denkniveau met een relevante Technische opleiding en/of aangevuld met MBA;
  • Gedrevenheid, prestatiegericht, ervaring in werken met deadlines, budgetten, meerjarenplannen, KPI’s en targets;
  • Een echte netwerker; samenwerken met betrokkenen door de hele organisatie is je niet vreemd en daar ben je sterk in;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol met RAMSHE aspecten;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van het managen van onderhoud van voer- of vaartuigen of andere relevante assets;
  • Kennis en ruime ervaring op het gebied van onderhoudsconcepten zoals Condition Based Maintenance(& VDM mag ook);
  • Kennis van en ruime ervaring in asset management;
  • Kennis van programma- en/of projectmanagement (Prince2, en/of IPMA) en kennis van SAP- en GIS-systemen;
  • Ervaring in het werkveld openbaar vervoer.


Aanbod

De RET, een begrip in en rond Rotterdam
Vanaf de derde etage van ons hoofdkantoor, met uitzicht op de Willemsbrug en de Maas, ligt Rotterdam zo ongeveer aan je voeten. Over de brug rijden de trams en bussen die de core business van de RET vormen en dat maakt je trots. Om je heen is het druk. Mensen lopen af en aan, hebben vragen, maken een praatje of hebben haast. Het hoort allemaal bij dit bedrijf, dat al zo lang bestaat en op vele manieren met de stad is vergroeid. Wij houden van de sfeer van dynamiek en aanpakken. Rotterdam is nooit af.

Als Asset beheerder voertuigen beschik je naast een dosis resultaatgerichte aanpak ook over een verfijnd gevoel voor je omgeving.

De afdeling die niet alleen zorgt voor innovaties om de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de RET vloot hoog te houden, maar dit ook betaalbaar maakt en houdt gedurende de levensduur van deze kapitaalintensieve assets.

Van zo’n organisatie kun je deel gaan uitmaken en het levert je nog meer op:

  • een baan voor 32 tot 36 uur per week voor 1 jaar met intentie tot verlenging
  • een maximum bruto jaarsalaris van € 90.875,- bij een 36-urige werkweek inclusief 8% vakantiegeld (inschaling afhankelijk van werkervaring en opleidingsniveau)
  • Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%  en een een extra uitkering (levensloopregeling) van 1.5% per jaar
  • onbeperkt gratis reizen in het vervoersgebied van de RET met OV (voor een minimaal bedrag mag het gezin mee reizen).
    Uiteraard worden je reiskosten ook buiten het vervoersgebied vergoed.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Patricia van Duijvenvoorde via 06-41703853 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in