+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schoonhoven.
Laad meer vacatures

Schilder Schoonhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons vind je de perfecte kans om als schilder aan de slag te gaan. Of je nu houdt van werken aan huizen of op grote projecten, we hebben de juiste plek voor jou. Je taken zijn afwisselend, van voorbereiding tot schilderen en reparaties. We helpen je een plek te vinden die past bij wat je kunt. Je krijgt een goed salaris en de kans op een vast contract. Ook kun je gratis cursussen volgen en punten sparen voor leuke extra s. We organiseren ook gezellige activiteiten, zoals een zomerbarbecue. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als schilder in Zuid-Holland? Bij ons vind je een opdrachtgever in jouw regio waar je aan de slag kunt. Of je nu liever particuliere huizen laat stralen of deel uitmaakt van een team op grote projecten, wij zoeken de perfecte match waar jouw schildervaardigheden tot hun recht komen. Je taken kunnen variëren van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrot- of betonreparatie, en zelfs behangen of glaszetten. Jij laat ons weten waar je goed in bent en wij vinden de perfecte werkplek voor jou.


Ben jij het?

Op basis van jouw schilderervaring vinden we een geschikte plek waar je zelfstandig kunt werken of waar je de juiste begeleiding krijgt. Het hebben van een rijbewijs B en een redelijke beheersing van de Nederlandse taal maken je inzetbaar. Ook is het belangrijk dat je een VCA-certificaat hebt of bereid bent deze kosteloos via Faber te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Afhankelijk van jouw ervaring stellen wij een passend salaris vast tussen €2.600,- en €3.300,-. Je kunt kiezen voor wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling en je hebt de vrijheid om de pensioensregeling te kiezen die het beste bij je past. We streven ernaar dat je snel aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je met plezier zult werken. Bij goed functioneren ligt een vast contract in het verschiet. Als schilder bij Faber ben je meerdere keren per jaar welkom op onze locatie voor gratis cursussen om jezelf verder te ontwikkelen. Met ons spaarsysteem verdien je punten voor elk gewerkt uur, die je kunt inwisselen voor gereedschappen, cadeaus en zelfs complete weekendjes weg! Tot slot kijken we uit naar jouw aanwezigheid tijdens onze jaarlijkse zomerbarbecue en winterborrels, samen met je Fabercollega's.


Waar jij werkt

Bij Faber zoeken we een werkplek waar je langdurig aan de slag kunt op projecten die bij je passen. We houden regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat. We zijn elke dag bereikbaar voor al jouw vragen en zorgen. Neem snel contact met ons op en ontdek samen alle mogelijkheden voor jou als schilder!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in