+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sittard.
Laad meer vacatures

Adviseur Grondverzetmachines Sittard

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WVI Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je jouw verkoop- en adviesvaardigheden kunt inzetten? Als Specialist Grondverzetmachines ben je verantwoordelijk voor het adviseren van klanten en prospects over de modelkeuze, machinespecificaties en uitrustingsstukken van grondverzetmachines. Je zorgt ervoor dat je klanten de perfecte oplossing krijgen voor hun specifieke behoeften door hun wensen te vertalen naar maatwerkoplossingen. In deze functie werk je met een portfolio van topmerken zoals Wacker Neuson, Kramer en Bergmann.

Taken en verantwoordelijkheden:

- Door gestructureerd en zorgvuldig plannen en voorbereiden van je klant- en prospectbezoeken, organiseer je de uitbouw van je klant-, en dealernetwerk zo efficiënt mogelijk.

- Je draagt zelfstandig zorg voor het proactief onderhouden en uitbouwen van langdurige relaties.

- Je inventariseert de (strategische) behoeften van dealers, klanten en prospects. Met behulp van je technische kennis en inzicht werk je complexe vraagstukken uit tot maatwerkoplossingen, welke je vervolgens op de juiste manier presenteert.

- Je verzamelt relevante marktgegevens en rapporteert deze. Daarnaast blijf je op de hoogte van specifieke ontwikkelingen in de markt, zodat je jouw kennis actueel houdt en goed kunt inspelen op de marktbehoefte.

- Je werkt nauw samen met collega's binnen het salesteam, de verhuurafdeling en het backoffice. Jij bent de spil tussen fabrikant, dealer en klant.


Functie-eisen:

Jouw profiel:

- Je hebt een HBO werk- en denkniveau en bent leergierig.

- Ervaring in de verkoop van duurzame kapitaalgoederen is een vereiste. Ervaring in grondverzet is een absolute pré, evenals een actueel netwerk hierin.

- Je bent gedreven, creatief, commercieel, resultaatgericht en marktgericht. Daarnaast heb je affiniteit voor techniek en ben je in staat om op verschillende hiërarchische niveaus te communiceren.

- Je beschikt over technisch inzicht en bent flexibel, besluitvaardig en representatief. Bovendien heb je uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Engels en Duits.

Ons aanbod:

- Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf.

- Reiskostenvergoeding, vakantiegeld, opleidingsmogelijkheden, fietsplan, fitnessplan en meer.

- Met ons Employee Benefit Program krijg je korting op verschillende producten en diensten.


Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 


Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 


Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in