+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Terneuzen.
Laad meer vacatures

Magazijn Manager Terneuzen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van logistiek als Magazijn Manager en leid met verve verschillende magazijnen naar succes in omgeving Terneuzen. Deze rol biedt een unieke mix van verantwoordelijkheden, van het waarborgen van efficiëntie en klanttevredenheid tot budgetbeheer. Nieuwsgierig naar wat deze functie inhoudt? Klik hier voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar voor een leidinggevende rol waarin jouw talenten volledig tot hun recht komen? Beschik je daarnaast over logistieke ervaring? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie van Magazijn Manager.

Als Magazijn Manager ben je verantwoordelijk voor verschillende magazijnen in omgeving Terneuzen. Jij zorgt ervoor dat alles efficiënt verloopt en goed is georganiseerd. Ook focus je je op klanttevredenheid en budgetbeheer. Een hele afwissende functie dus! En je kan hier tot € 4400 per maand bruto verdienen! Ka-Ching!!

Wil je meer weten over deze leuke functie van Magazijn Manager? Lees dan snel verder en solliciteer!

Wat bieden wij jou
  • Een maandsalaris tot € 4400 bruto o.b.v. ervaring!
  • Functie voor de lange termijn!!
  • Heel afwisselend takenpakket!
  • Fulltime functie
  • Je gaat werken in omgeving Terneuzen!
Wie ben jij

Als Magazijn Manager ben je meer dan alleen een leidinggevende. Je bent ook een motivator en een echte teamspeler. Jouw hbo-werk- en denkniveau, bij voorkeur ondersteund door een afgeronde hbo-opleiding, vormen de basis van jouw succes. Daarnaast heb je ook ervaring in de logistiek. Dit stelt jou in staat om met vertrouwen te navigeren door de uitdagingen van ons magazijn.

Maar het gaat niet alleen om jouw ervaring. Het gaat ook om wie jij bent als persoon. Je bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Jouw servicegerichte instelling zorgt ervoor dat zij altijd tevreden zijn. Verder ben je analytisch sterk en oplossingsgericht. Dit stelt je in staat om kosten te beheren en budgetten te bewaken. Ook verlies je het belang van de veiligheid niet uit het oog. Jouw vermogen om teams te coachen en te enthousiasmeren maken van jou de perfecte kandidaat voor de functie van Magazijn Manager.

Wat ga je doen

Als Magazijn Manager neem je de leiding over verschillende magazijnen in omgeving Terneuzen, waarbij je de efficiëntie en prestaties nauwlettend bewaakt. Ook ben je verantwoordelijk voor het coachen en enthousiasmeren van jouw team van customer service professionals en teamleiders.

Als het belangrijkste aanspreekpunt voor klanten werk je nauw samen om te zorgen voor optimale tevredenheid. Hierdoor gebruik je regelmatig evaluaties en KPI-rapportages om de dienstverlening continu te verbeteren. Verder bewaak je nauwkeurig de kosten binnen jouw operaties. Ook draagt bij aan maandelijkse budgetvergaderingen, terwijl je actief deelneemt aan het veiligheidsbeleid.

Waar ga je werken

Je gaat werken bij een MKB-bedrijf in omgeving Terneuzen!

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in