+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Uden.
Laad meer vacatures

Schilder Uden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.100 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Als schilder voer je diverse schilderklussen uit, inclusief mogelijk glaszetten. Onze projecten richten zich voornamelijk op particuliere klanten, maar ook grotere opdrachten behoren tot de mogelijkheden. Je behandelt ondergronden, voert eventuele reparaties uit en zorgt voor een nauwkeurige afwerking van de objecten.


Ben jij het?

Dankzij je kennis en ervaring kun je zelfstandig werken, maar werk je ook graag samen in teamverband bij grotere projecten. Nauwkeurigheid en verantwoordelijkheidsgevoel voor het eindresultaat zijn vanzelfsprekend. Duidelijke communicatie met zowel klanten als collega's is essentieel. Het bezit van een rijbewijs B is vereist, omdat je ook zelfstandig aan projecten zult werken. Maak je momenteel geen gebruik van een VCA-certificaat of is deze verlopen? Maak je geen zorgen, je kunt deze kosteloos via ons behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Op basis van je kennis, ervaring en vaardigheden stellen we een passend salaris vast, variërend tussen de €2.600,- en €3.100,-. Je hebt de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling en bepaalt zelf de pensioensregeling die het beste bij je past. Bij goed functioneren ligt een vast contract in het verschiet, omdat we willen dat je snel en met plezier aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je jarenlang met plezier werkt. Als vakkracht van Faber ben je meerdere keren per jaar welkom op onze locatie voor cursussen, zodat je jezelf blijft ontwikkelen tot een nog betere vakprofessional. Met ons spaarsysteem verzamel je met elk gewerkt uur punten, die je kunt inwisselen voor gereedschappen, cadeaus en complete weekendjes weg! Tot slot kijken wij, samen met je Fabercollega’s, uit naar je aanwezigheid op de jaarlijkse zomerbarbecue en winterborrels.


Waar jij werkt

Als vakkracht bij Faber ga je aan de slag bij projecten die passen bij je wensen en vaardigheden. We zijn dagelijks bereikbaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zonder zorgen naar je werk gaat en op de juiste plek zit. Interesse? Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te ontdekken wat je mogelijkheden zijn!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in