+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

DIRECT: Werkstudent - Administratief Coördinator * Charity * Remote * 24-40 uur Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Administratief Coördinator – Werkstudent; in deze administratieve functie zorg jij ervoor dat alle dossiers compleet zijn. Je checkt alle files goed en wanneer er documenten ontbreken, neem je zelf contact op met de leden van de organisatie. Je zal metname in het Nederlands communiceren en het contact zal zowel telefonisch als per email zijn. Je ziet erop toe dat de ontbrekende documenten worden toegevoegd aan de files. Het betreft een tijdelijke zelfstandige rol in een leuk, gezellig en professioneel team. Natuurlijk word je goed ingewerkt. Als Administratief Coördinator – Werkstudent start je met jouw inwerkdag(en) op kantoor in Utrecht, waar je alle informatie ontvangt om je werk goed te kunnen doen. Daarna kan je geheel zelfstandig vanuit huis je werk uitvoeren. Je kunt jouw tijd zelf indelen. Het project duurt circa 2 maanden (Februari & Maart).
 

Gevraagd

Administratief Coördinator – Werkstudent; je bent per direct beschikbaar en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal, zowel mondeling als in geschrift. Daarnaast werk je zeer nauwkeurig, bent integer, betrouwbaar, zorgvuldig en stipt. Je volgt of hebt een opleiding op HBO/ WO-niveau en enige administratieve ervaring. Je bent op korte termijn voor 24 tot 40 uur per week beschikbaar voor de duur van circa 2 maanden. Bovenal ben je een leuke, integere en professionele collega!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een mooie Administratie rol waarbij je niet alleen van grote toegevoegde waarde bent voor het team, maar ook jouw steentje bijdraagt aan een mooiere wereld! . Een ‘warme’ organisatie, waar collega’s echt gezamenlijk, met hun hart, aan ambitieuze en mooie doelstellingen werken. Er wordt je als Administratief Coördinator - Werkstudent een detacheringscontract geboden voor deze periode en een passend (bijbaan) salaris van c.a.E 2.000,-- tot E 2.200,--, afhankelijk van ervaring en opleiding.
 

Bedrijfsomschrijving

Administratief Coördinator – Werkstudent; de cultuur van de organisatie kan het best bestempeld worden als professioneel, warm, sociaal, mensgericht en collegiaal. Het doel van de organisatie is om de minderbedeelden over de gehele wereld te supporten op een duurzame wijze zodat zij zelf een bestaan kunnen opbouwen. Alle collega’s zijn zeer betrokken en werken met hun ‘hart’.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in