+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Per direct: Administratief Coördinator Filantropie (tijdelijk) Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Tijdelijk contract / Vast contract
  • 2.650 p/m

Vacatureomschrijving

Als Administratief Coördinator Filantropie werk je samen met ervaren collega’s. Collega’s die vriendelijk en aardig zijn voor elkaar; uitgaan van het beste in de mens, zelfkritisch zijn en ook positiviteit delen met elkaar. Een ervaren Administratief Coördinator wordt jouw buddy, die je alle begeleiding geeft die je nodig hebt en van wie je on-the-job veel gaat leren. Je rapporteert direct aan de Teamleider. In jouw rol als Administratief Coördinator Filantropie is jouw belangrijkste activiteit het beoordelen van de vele aanvragen. Met jouw can-do mentaliteit, accuratesse, uitstekende luister-, uitdrukkings- en adviesvaardigheden in woord en geschrift weet jij de initiatieven mogelijk te maken. Ook de financiële afhandeling van de aanvragen is onderdeel van je rol. Het betreft een kantoorfunctie waarbij je regelmatig per email en telefoon contact hebt met de verschillende initiatiefnemers, veelal vrijwilligers.
 

Gevraagd

Administratie & Communicatie zijn de belangrijkste pijlers in deze functie als Administratief Coördinator Filantropie! Het allerbelangrijkste is dat je niet zomaar een baan wilt, maar echt iets wilt betekenen voor de Nederlandse maatschappij. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en wellicht enige ervaring op gedaan in een administratieve rol. Je bent nauwkeurig in administratie, maar ook in jouw toon & stijl keuze van communicatie in de Nederlandse taal. Collegialiteit, verantwoordelijkheid en open staan in het leven, zijn waarden die jouw collega’s met je delen.
Je hebt naast de mensgerichte, sociale aanpak ook een gestructureerde werkwijze nodig om deze rol goed te kunnen vervullen. Als geen ander weet jij met systemen te werken en deel jij het belang van correct administreren in het CRM systeem met jouw collega’s.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een bijzondere, tijdelijke baan voor 4 tot 5 dagen per week, waarbij je er echt toe doet!  Niet alleen voor de organisatie, maar ook voor een mooiere Nederlandse maatschappij. Vanwege grote drukte en tijdelijke onderbezetting in het team zal deze rol minimaal 6 weken ingevuld worden. Je werkt vanuit een geweldig pand in Utrecht. Een goede balans kantoor/ thuiswerken wordt ook na coronatijd geboden. Het team is hecht, loyaal, eerlijk naar elkaar en vooral warm & hartelijk. Niet te verwarren met de professionaliteit en het zelfkritisch zijn van collega’s. Er wordt een passend salaris geboden, afhankelijk van ervaring en opleiding van c.a. € 2.650,-- bruto per maand, gebaseerd op een 40 urig dienstverband. Daarnaast biedt zij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij gebleken geschiktheid, zal je een detacheringscontract voor de duur van de periode geboden worden.
 

Bedrijfsomschrijving

Als Administratief Coördinator Filantropie werk je bij een bijzondere Filantropie organisatie. Haar activiteiten zijn gericht op Nederland. Vanuit het geweldige, mooie kantoorpand in Utrecht werk je samen met circa 75 collega’s, die alleen maar met hun hart kunnen werken. Zij dragen bij aan een socialer Nederland! Een maatschappij waar iedereen zich prettig voelt! De bedrijfscultuur, gevormd door de duidelijke intrinsieke motivatie van collega’s kan het best omschreven worden als: warm, betrokken, gedreven in het bereiken van mooie maatschappelijke doelstellingen, professioneel, zorgvuldig en een groot hart! Er wordt niet zomaar gewerkt; je merkt dat collega’s echt werken aan een betere samenleving! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in