+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Aan de slag als Consulent Inkomen Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.519 - € 5.041 p/m

Vacatureomschrijving

Over de functie

Je neemt plaats achter je bureau en opent je agenda. De dag begint met het beantwoorden van telefoontjes en e-mails van mensen die jouw expertise nodig hebben. Je luistert aandachtig naar hun vragen, zorgen en uitdagingen.

Vervolgens plan je afspraken in met klanten die persoonlijk langskomen voor een consult. Je zorgt ervoor dat je alle benodigde documenten en formulieren bij de hand hebt, zodat je hen effectief kunt adviseren. Tijdens de afspraken neem je de tijd om goed te luisteren naar de individuele situatie van elke klant. Je stelt gerichte vragen om hun financiële behoeften en doelen beter te begrijpen. Op basis van deze informatie ga je aan de slag met het opstellen van een passend plan.

Je legt geduldig uit welke mogelijkheden er zijn om het inkomen te verbeteren, zoals het aanvragen van toeslagen, subsidies of andere financiële regelingen. Je helpt klanten bij het invullen van formulieren en biedt hen duidelijke uitleg en ondersteuning gedurende het hele proces.

Na de afspraken werk je achter de schermen aan het verwerken van aanvragen, het bijwerken van dossiers en het onderhouden van contacten met andere instanties. Je zorgt ervoor dat alles nauwkeurig wordt gedocumenteerd en dat de juiste stappen worden genomen om het inkomen van je klanten te optimaliseren.

Gedurende de dag ben je een bron van kennis en advies voor zowel je collega's als je klanten. Je blijft op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving met betrekking tot inkomensondersteuning en deelt deze informatie actief met anderen.

Aan het einde van de dag keer je met een voldaan gevoel huiswaarts, wetende dat je een verschil hebt gemaakt in het leven van mensen. Je hebt hen geholpen om financiële zorgen te verminderen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Als consulent inkomen is elke dag een nieuwe kans om anderen te ondersteunen en te begeleiden naar een stabiele financiële toekomst. Je doet dit werk met passie en toewijding, en je geniet van de voldoening die het biedt om anderen te helpen hun doelen te bereiken


Functie eisen
  • Minimaal 2 jaar gemeentelijke ervaring als Consulent Inkomen.
  • Uitgebreide kennis en ervaring met het Suite Systeem.
  • Grondige kennis van de Participatiewet en andere relevante wet- en regelgeving.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
  • Analytisch denkvermogen en oog voor detail.
  • Sterke sociale en empathische vaardigheden om effectief met burgers om te gaan.
  • Zelfstandigheid en vermogen om zowel individueel als in teamverband te werken.
  • Flexibiliteit en het vermogen om te presteren onder druk en binnen gestelde deadlines.
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Aan de slag als Consulent Inkomen die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in