+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Senior Consultant Sociaal Domein Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JS Consultancy

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Consultant ben je verantwoordelijk voor hoogwaardig advies op complexe beleids- en samenwerkingsvraagstukken. Je bouwt met passie mee aan ‘constructies’ en bent inhoudelijk op de hoogte van de veranderingen in het sociaal domein. Samen met jouw collega-consultants geef jij een gericht en adequaat advies aan de opdrachtgevers. Bij hen schakel je eenvoudig tussen bestuurlijk en ambtelijk topniveau, adviseer je over de relevante opgaves en ben je daar waar nodig betrokken bij de uitrol van het consult.

Je werkt innovatief, oplossingsgericht en ook volgens beproefd stramien aan vraagstukken als organisatie-inrichting, toegangsvormen tot het sociaal domein (sociaal loket), keten- en opgavegericht werken, governance, uitvoeringsprogramma’s alsmede orde en overzicht behouden. Jouw expertise strekt zich uit tot diverse en uiteenlopende samenwerkingsvormen alsmede o.a. ontvlechtingen, decentralisaties en (her)inrichtingen.

Jij denkt en werkt samen met de andere Consultants vanuit ieders kracht en ieders werkveld. Je neemt mensen mee in jouw visie, schakelt tussen diverse disciplines en behoudt de regie. Integraal werken, concernbreed denken binnen de dienstverlening van KokxDeVoogd is een automatisme voor alle adviseurs binnen de organisatie. Dit binnen diensten als Programmamanagement, Onderzoek en Evaluatie, Procesbegeleiding en Advies. Waar anderen vastzitten in structuren, functies en werkprocessen, denk jij juist in kansen en mogelijkheden. Je bent een kenner van het (sociale) systeem en hebt een grondige expertise opgebouwd.

Jouw bestaande netwerk is actueel en je rolt een nieuw netwerk snel uit. Je bent voor (potentiële) opdrachtgevers de trusted advisor met een compleet beeld en financieel-bedrijfsmatig inzicht; je snapt simpelweg waar het over gaat.


Wat wij vragen

Als zeer nieuwsgierig en omgevingsgericht persoon heb jij een goed oog voor bestuurlijke verhoudingen en de verschillende belangen. Je zorgt ervoor dat jij de toevertrouwde adviseur bent en richting geeft in complexiteit; je bent consultant in hart en nieren; je begrijpt waar de schoen wringt en draagt fundamentele oplossingen aan.

  • WO opleiding met relevante werkervaring (bijvoorbeeld als jurist of bedrijfskundige).
  • Ervaring met complexe vraagstukken binnen het sociaal domein.
  • Omgevingssensitief en bekend met politiek-bestuurlijke verhoudingen.
  • Je legt de lat hoog, bent analytisch sterk en wilt graag de vraag achter de vraag achterhalen.
  • Resultaatgericht.
  • Je kan goed netwerken en zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je denkt commercieel, idealiter ervaring met aanbestedingstrajecten (pré).
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en op schrift.
Wat wij bieden
  • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een verantwoordelijke positie bij een toonaangevend, landelijk opererend adviesbureau.
  • Werken in een gezellig team, veel vrijheid en diverse ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Doorgroeimogelijkheden naar de rol van Partner Sociaal Domein.
Waar ga je werken

KokxDeVoogd groeit, is toekomstgericht en adviseert vanuit passie voor de publieke zaak. De organisatie werkt integraal en deelt onderling vakkennis, plezier, inhoud en betrokkenheid om de publieke sector beter te laten functioneren. KokxDeVoogd staat bekend als transparant, inhoudelijk sterk, onafhankelijk en verbindend. De opdrachtgevers krijgen adequaat antwoord bij complexe en multidisciplinaire vraagstukken.

Actieve betrokkenheid typeert de organisatie en de begeleiding van de opdrachtgever bij strategische opgaven, nieuwe samenwerkingsverbanden en vele andere maatschappelijk relevante onderwerpen. Denk aan o.a. decentralisaties, ambtelijke samenwerkingen, organisatorische (her)inrichtingen, gemeenschappelijke regelingen, bestuurlijke fusies, governance vraagstukken en complexe beleids- en besluitvormingsprocessen. De essentie is gemeenten en regio’s helpen om overzicht en samenhang te creëren in vele taken. Het resultaat? Een gedragen samenwerking, met behoud van de ‘couleur locale’.

KokxDeVoogd is gerenommeerd voor haar dienstverlening. En wat betreft jouw eigen persoonlijke ontwikkeling; het ontbeert jou niet aan volop mogelijkheden die door de organisatie worden geboden.

Werk jij graag aan uitdagende opdrachten in de publieke sector en zet je jouw kennis en ervaring graag in om complexe vraagstukken binnen een hecht team van consultants te beantwoorden? Dan gaan wij graag met jou het gesprek aan.


Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Santje Schaap, 06-5113 5793

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in