+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Applicatiebeheerder Bedrijfsapplicaties Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ProRail

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.935 - € 5.668 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Applicatiebeheerder Bedrijfsapplicaties bij ProRail speel je een cruciale rol in het technisch beheer van applicaties die essentieel zijn voor de veiligheid en bedrijfsvoering. Je werkt in een omgeving waar geen dag hetzelfde is, met een team van gedreven professionals. Naast een competitief salaris bieden we unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een NS-Business Card met TreinVrij of kilometervergoeding, en een aantrekkelijk Individueel KeuzeBudget. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Technisch verantwoordelijk voor jouw applicaties. En dat in een gevarieerde en dynamische omgeving. 

Werk om trots op te zijn
Bij ProRail denken mensen direct aan spoor, stations, bovenleiding en het laten rijden van treinen. Wat je niet ziet zijn onze faciliteiten en slimme ICT systemen die dit mogelijk maken. Binnen ProRail werken we dagelijks met 5000 mensen op 40 locaties. ICT is hierin van groot belang. Wij ontwikkelen en beheren digitale middelen die de veiligheid op onze ProRail locaties garanderen en onze bedrijfsvoering met de juiste tools optimaliseren.  

Als Applicatiebeheerder Bedrijfsapplicaties ben jij primair verantwoordelijk voor het (technisch) applicatiebeheer van onder meer de facilitair management applicaties van ProRail. Je werkt intensief samen met de Functioneel Beheerder, betrokken leveranciers en belangrijke stakeholders in de keten. Samen zorgen jullie ervoor dat de dienstverlening van facilitair management efficiënt kan worden uitgevoerd en kan worden gemonitord. Daarnaast zorg je er voor dat een veilige werkomgeving kan worden gegarandeerd en toegang tot de panden en de daaronder vallende ruimtes geruisloos wordt geregeld. Een dag als Applicatiebeheerder Bedrijfsapplicaties is nooit hetzelfde. De variëteit aan werkzaamheden maakt de rol van Applicatiebeheerder uitdagend en interessant. Een greep uit jouw werkzaamheden zijn: 
  • Je voert proactief dagelijks beheer uit. Je houdt zicht op onze technische roadmap, initieert de juiste life cycle management (LCM) acties, volgt de voortgang op de door jou ingebrachte changes en zorgt ervoor dat deze binnen de juiste tijdskaders worden uitgevoerd. Jij bent verantwoordelijk voor de toekomstbestendigheid van jouw applicaties.
  • Je bent betrokken bij technische wijzigingen binnen je applicaties en adviseert hierin richting stakeholders.
  • Het oplossen en analyseren van incidenten en meldingen die zich voordoen binnen jouw applicaties.
  • Het up-to-date houden van documentatie van jouw applicaties. Kennis vastleggen is belangrijk.
  • Je draait volop mee in diverse projecten. Met jouw technisch geweten werk je mee aan de livegang van ons nieuwe toegangssysteem, het implementeren van een BHV applicatie, het doorontwikkelen van ons nieuwe facilitair management systeem en migraties van belangrijke onderliggende servers.
  • Waar nodig voer je benodigde configuraties uit voor de gewenste functionaliteit binnen jouw applicaties.  
  • En tot slot, je houdt regie op het budget en contractafspraken van je eigen applicaties.
Jouw plek
We bieden graag ruimte aan iedereen. Daarbij zien we talent als basis en diversiteit als kracht om samen betere resultaten te behalen. Voor jou als Applicatiebeheerder Bedrijfsapplicaties is er plek binnen de afdeling Bedrijfsapplicaties, een team dat onderdeel is van ProRail ICT Assets & Bedrijfsvoering. Onze afdeling ontwikkelt en beheert meer dan 90 applicaties voor verschillende afdelingen. Denk hierbij aan asset management, procurement, finance, projecten, human facility management en communicatie. Voor jou is human facility management je belangrijkste klant, je werkt dan ook intensief samen met deze collega’s.

Het team Bedrijfsapplicaties bestaat uit ongeveer 25 collega’s die vol energie werken aan onze grote diversiteit aan applicaties. Het is een hecht en divers team van professionals waar een prettige sfeer heerst. We durven elkaar waar nodig aan te spreken en hebben een sterke drive om IT-processen te verbeteren, zodat wij op de juiste manier met elkaar kunnen samenwerken.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Een bruto maandsalaris tussen € 3.935,- en € 5.668,- o.b.v. 36 uur per week, schaal 8.
  • Direct een vast contract. Wij hebben vertrouwen in jou.
  • Een NS-Business Card met TreinVrij of kilometervergoeding (€ 0,22 per kilometer onbelast bij maximaal 70 kilometer retour per dag).
  • 13,61% van jouw bruto salaris in de vorm van een Individueel KeuzeBudget (IKB). Aan jou de keuze waar je dit voor inzet. Dit budget is inclusief 8% vakantietoeslag en 3,25% decemberuitkering. 
  • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Rail & OV. 
  • 170 vrije uren én de optie om tot 4 weken verlof bij te kopen vanuit jouw IKB.
Jouw inbreng
Bij ProRail vinden wij het belangrijk dat jij gewoon jezelf kan zijn. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent. Als Applicatiebeheerder Bedrijfsapplicaties breng je sowieso mee:
  • Hbo- werk- en denkniveau.
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in (technisch) applicatiebeheer.
  • Kennis of grote interesse in ICT processen zoals ITIL, (Scaled) Agile, BiSL en ASL
  • Een goede portie pro-activiteit. Je initieert verbeteracties die passen binnen jouw werkveld en applicaties. 
  • Een oplossingsgerichte mindset en goede motivatie voor efficiënte samenwerking met directe collega’s en belangrijke stakeholders in de keten. 
Jouw sollicitatie
Wil je als Applicatiebeheerder Bedrijfsapplicaties werken aan de toekomst van Nederland én aan die van jezelf? Solliciteer voor 21 mei. Toch eerst nog een vraag? Stel deze gerust aan Luuk de Gans (recruiter ICT) via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Daphne van der Linden (afdelingsmanager) via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
 
Binnen 10 dagen na de sluitingsdatum krijg je onze reactie. Op 30 mei vindt de eerste gespreksronde met manager en een collega uit het team plaats. Mag je door naar de tweede ronde, dan ontvangen we je graag op maandag 3 juni voor een vervolggesprek met de recruiter en een andere collega uit het team. Voorafgaand aan het gesprek met de manager, vragen we je thuis een online assessment te maken als aanvulling op je cv en motivatie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in