+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Beheerder SAP GRC, security en autorisatie - 28 uren per week - gemeente Utrecht - 6 / 24 maanden Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

gemeente Utrecht

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Duik in de wereld van SAP-beheer als freelance professional, met een opdracht bij een toonaangevende organisatie in Utrecht. Geniet van een aantrekkelijke tariefrange en de flexibiliteit van hybride werken, met de mogelijkheid tot verlenging van de opdracht. Werk samen met een dynamisch team dat innovatie en klantwaarde hoog in het vaandel heeft, en draag bij aan cruciale projecten zoals de S4 HANA-implementatie. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor de gemeente Utrecht zoekt Mast Nederland een Beheerder SAP GRC, security en autorisatie. Reageren op deze vacature kan tot 20 mei 2024 om 15:00 uur.

freelance / zzp / interim opdracht met de volgende kenmerken:
Standplaats: Utrecht
Startdatum 23 juni 2024
Einddatum 1 januari 2025
Optie tot verlenging, ja tot max. 24 maanden
Aantal uren 28

Als zzp topper aan de slag via Mast Nederland? Welkom! De tariefrange voor deze opdracht is: € 72,50 – € 100,= bruto per uur, inclusief ALLE kosten, exclusief BTW, dat geldt voor de gehele opdracht duur inclusief eventuele verlengingen. De opdrachtgever weegt het tarief nadrukkelijk wel mee in de beoordeling.
Functiebeschrijving
Het team
Je komt te werken bij team IPM domein Bedrijfsvoering en Bestuur binnen het Bedrijfsvoering en Strategie Netwerk dat bestaat uit 40 collega’s. Dit ondersteunt de primaire bedrijfsprocessen binnen de gemeente Utrecht en bestaat uit drie verschillende teams in een prachtig stadskantoor tegenover het centraal station.

Het Agile SAP Team bestaat naast de Product Owner en Scrum Master uit 1 technisch beheerder en 6 functionele beheerders. Het team voert het dagelijks beheer van het SAP- landschap, ondersteunt het optimale gebruik van de bedrijfsvoeringprocessen en denkt mee over innovatie. Het team heeft een Agile Mindset en maakt gebruik van de Kanban methodiek om hun werk te prioriteren en plannen.

De Omgeving
Onze systemen: ERP, SRM/MUIS, BI, Fiori, Solution Manager, GRC en Content Server.
Onze SAP HANA database omgeving is gebaseerd op 2 fysieke appliance ‘s. 1 machine is bestemd voor ERP, SRM, BI en Fiori productie omgevingen. De andere is voor de replicatie-, ontwikkel- en testomgevingen. De HANA Database appliance wordt beheerd door Magnus Blue. De Solution Manager en Content Server draaien op een MaxDB database. Op de Front-end draaien plus minus 15 virtuele servers die gebruik maken van SAP HANA.

Parallel is de gemeente Utrecht bezig met de S4 HANA implementatie, een belangrijk traject waardoor wij weer jaren vooruit kunnen.
Kandidaatomschrijving - Functietaken
Je taken zijn:
Dit is je werk
Je werkt binnen team IPM Bedrijfsvoering en Bestuur, onderdeel van BSN Staf. Je zorgt voornamelijk voor beschikbaarheid, (technisch) beheer en onderhoud van onze SAP-omgeving in samenwerking met de leverancier. Naast het beheer en verbeteren starten wij projecten met een Agile Mindset om meer klantwaarde toe te voegen. De DomstadIT omgeving bestaat uit VDI-desktop ’s, VMWare clusters, gevirtualiseerde Windows server omgevingen gebruikmakend van NetApp storage, Red Hat Linux en een SAP HANA omgeving. Naast de productieomgeving bestaat de infrastructuur ook uit diverse OTAP-omgevingen.

In je werk neem je mee dat het SAP Team jaarlijks wordt ge-audit door intern en externe auditors. Dit betekent dat je accuraat werkt, doet aan vastlegging en op verzoek bewijsmateriaal kan overleggen. Een failover van de systemen waarbij niet aangetoond kan worden dat er een failover heeft plaatsgevonden en de gebruikers daadwerkelijk waren ingelogd op het andere systeem is een typisch voorbeeld wat wij niet willen. Je kijkt verder dan alleen bouwen & inrichten en neemt, in overleg, preventieve en correctieve maatregelen.

Wij leveren onze dienstverlening 24/7 en plannen groot onderhoud meestal in het weekend en updates in de avond. Zo hebben gebruikers er het minste last van. Daardoor hebben we je inzet soms ook ’s avonds of in het weekend nodig.

Je hebt/bent:
Je moet je thuis voelen in een ICT-afdeling met ambitie. We geloven in medewerkers die ondernemerschap tonen en willen meedenken in de verdere ontwikkeling van de afdeling. Daarom is het belangrijk dat je denkt in oplossingen, dat je goed kan samenwerken. Maar ook dat je verantwoordelijkheid voelt en het initiatief kan nemen. En minstens even belangrijk is het dat je plezier hebt in wat je doet.

Om succesvol te zijn in deze functie vinden we het belangrijk dat je beschikt over:
HBO denk- en werkniveau richting ICT;
Ruime ervaring op het gebied van SAP technisch beheer in een SAP omgeving met SAP HANA als database
Kennis en ervaring met monitoring vanuit Solution Manager
Ruime kennis van SAP GRC (Access control)
Ruime ervaring met bouwen van rollen en autorisaties voor ECC en S4HANA
Kennis van SAP FIORI.
Kennis van processen binnen de gemeentelijke overheid, bij voorkeur in een G4
Je bent goed in het schrijven van documentatie zoals werkinstructies en rapportages.
Kennis van Agile, Scrum, Kanban, Prince2, ITIL

Goed om te weten:
Gesprekken zijn gepland op 3 juni 2024 tussen 15:30 – 17:00 uur. De manager zal contact opnemen indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dit kan of fysiek of digitaal plaatsvinden.

Hybride werken is mogelijk, met vaste kantoordagen op dinsdag.

Gevraagd

CV eisen
Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en maximaal 5 pagina’s A4, tenzij hieronder anders aangegeven.

Toelichting op eisen en wensen: Als je 100% aan de eisen voldoet, zet dat dan ook helder in je CV om afwijzing in de papieren ronde te voorkomen. Voldoe je (op CV) niet aan de eisen, dan zal de opdrachtgever je aanbieding namelijk afwijzen. Met de wensen zijn punten te verdienen om hoger in de ranking te komen. Zorg ook hier dat deze helder in je CV terug te vinden zijn:

Eisen (Knock-Out – Vermeldt dit dus helder in je CV als je voldoet)
Jij herkent jezelf (en voldoet aan het gestelde) in de kandidaatsomschrijving en functiebeschrijving, kan deze opdracht uitvoeren en weet ons hiervan te overtuigen middels je in je CV beschreven ervaringen en opleidingen, aangevuld met je onderbouwing in je motivatiebrief.

Tariefstelling: Een binnen de tariefrange passend (of op genoemde salarisschalen afgestemd) uurtarief.
Vormeisen gemeente Utrecht:
KO: Is de kandidaat de afgelopen 2 jaar in loondienst geweest bij de Gemeente Utrecht voor dezelfde/vergelijkbare werkzaamheden?
KO: Verplichte inhoudelijke motivatiebrief (geen algemene)
KO: CV is maximaal 3 A4. Het CV dient ter verificatie van de antwoorden op voorgaande vragen en wordt inhoudelijk beoordeeld op kwaliteit.
Daarnaast vermeldt het CV huidige nevenfuncties (bezoldigd en onbezoldigd) zodat de vacaturehouder mogelijke belangenverstrengeling kan uitsluiten.
KO: referentie: Dit criterium betreft een zogenaamde knock-out criterium. Dit betekent dat uw offerte enkel wordt beoordeeld wanneer de bovenstaande informatie volledig is ingevuld.
Voor deze opdracht is het noodzakelijk om twee recente en relevante referenties aan te leveren. Hierbij gaat het om de volgende informatie:
1. Naam organisatie:
2. Naam contactpersoon:
3. Afdeling en functie contactpersoon:
4. Telefoonnummer contactpersoon:
Met het indienen van de referenties geeft u akkoord aan de Gemeente Utrecht om contact op te nemen met de referenten.

Inhoud:
Je beschikt over hbo werk- en denkniveau in de richting van ICT
Je hebt kennis van SAP FIORI.

Wensen – Hoe beter je hier aan voldoet, des te hoger je kansen, zorg dus dat als je hieraan voldoet, het in je CV beschreven staat.
Beschrijf in een korte motivatie (max 1 A4) je aanpak van een opdracht van vergelijkbare aard en benoem daarin concreet behaalde resultaten. Ga in op de eisen en wensen.

Scoor jij 100% op de specifieke wensen? Dan maak je meer kans:
Tariefstelling: Een concurrerend uurtarief. Het uurtarief wordt mee gewogen in de beoordeling.
30 punten

Je hebt bij voorkeur minimaal 5 jaar of meer ervaring op het gebied van SAP GRC, security en autorisaties in een omgeving met SAP ECC en S4HANA.
Minder dan 3 jaar (0,00 Punten)
3 tot 5 jaar (5,71 Punten)
5 jaar of meer (10,00 Punten)

Je hebt bij voorkeur kennis van deze processen binnen de gemeentelijke overheid, bij voorkeur in een G4
G4 (10 Punten)
100.000+ gemeente (6 Punten)
Andere (semi) overheden (3 Punten)
Geen ervaring bij de overheid (0 Punten)

Je hebt bij voorkeur ervaring met alle of in ieder geval meerdere van onderstaande:
10 PUNTEN
SAP GRC Access Control
SAP ECC
SAP S4HANA
SAP BW4HANA
Let op: meerdere antwoorden aanvinken is mogelijk

Motivatie (25 punten)
CV (35 punten)

Hoe helderder bovenstaande in je CV staat, hoe groter je kansen om door de eerste, papieren selectie te komen! Vergeet de motivatie niet!

VOG:
Voor het werken bij de overheid is een VOG een vereiste.

Aanbod

ZZP mogelijkheden
Als zzp-er / freelancer aan de slag? We helpen je graag: zzp-ers zijn van harte welkom bij Mast Nederland. Hou rekening met de tariefrange en dat onze opdrachtgever het uurtarief mee weegt in de beoordeling. Ben je benieuwd welke berekening hiervoor gehanteerd wordt, laat het gerust weten!

Je offerte is all-in
Wij vragen je om in je offerte een all-in uur tarief te offreren. Dit betekent inclusief ALLE kosten. Het tarief dat we afspreken is ook echt voor jou! De overeengekomen uurtarieven staan vast voor de duur van de overeenkomst (inclusief alle verlengingen), zijn in euro’s, omvatten alle belastingen (maar exclusief BTW) en betreffen de overeengekomen prestatie, alsmede alle overige kosten, zoals die van training of inwerking van personeel, overuren / avond- en weekendwerkzaamheden, reis- en verblijf- en voorrijkosten, kosten voor apparatuur / hulpmiddelen en administratiekosten.
Vanzelfsprekend ben je ingeschreven met je organisatie bij de KVK en ben je afdoende verzekerd om deze opdracht uit te kunnen voeren.

LET OP HET VOLGENDE:
1. Omdat de voertaal bij deze klant Nederlands is, dienen je CV en je motivatiebrief opgesteld zijn in de Nederlandse taal (tenzij expliciet anders aangegeven). Niet-Nederlandstalige documenten worden door de opdrachtgever niet beoordeeld en leiden hierdoor tot een afwijzing. Bij een afwijzing door het ingediend hebben van niet-Nederlandstalige documenten krijg je geen bericht.
2. Laat je maar door 1 bureau voorstellen. Dit voorkomt uitsluiting van de procedure door de opdrachtgever.
3. Wij werken rechtstreeks met zzp collega’s samen. Om te voorkomen dat de keten onnodig lang wordt, werken wij niet samen met andere bemiddelaars. Met je inschrijving verklaar je als zzp collega via Mast Nederland aan de slag te willen gaan en niet gebonden te zijn aan een ander bureau of organisatie. Na je inschrijving zullen wij rechtstreeks contact met de ingeschreven kandidaat opnemen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in