+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Beheerder SAP GRC, security en autorisatie Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ZuidProfs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van ICT bij een team dat voorop loopt in Agile werken en SAP-beheer. Je krijgt de kans om bij te dragen aan de innovatie en optimalisatie van bedrijfsprocessen in een prachtig stadskantoor. Werk met een state-of-the-art SAP-landschap, waaronder HANA databases, en draag bij aan cruciale projecten zoals de S4 HANA-implementatie. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Korte beschrijving speelveld

Je komt te werken bij team IPM domein Bedrijfsvoering en Bestuur binnen het Bedrijfsvoering en Strategie Netwerk dat bestaat uit 40 collega’s. Dit ondersteunt de primaire bedrijfsprocessen binnen de gemeente Utrecht en bestaat uit drie verschillende teams in een prachtig stadskantoor tegenover het centraal station.


Het team

Het Agile SAP Team bestaat naast de Product Owner en Scrum Master uit 1 technisch beheerder en 6 functionele beheerders. Het team voert het dagelijks beheer van het SAP-landschap, ondersteunt het optimale gebruik van de bedrijfsvoeringprocessen en denkt mee over innovatie. Het team heeft een Agile Mindset en maakt gebruik van de Kanban methodiek om hun werk te prioriteren en plannen.


De Omgeving

Onze systemen: ERP, SRM/MUIS, BI, Fiori, Solution Manager, GRC en Content Server. Onze SAP HANA database omgeving is gebaseerd op 2 fysieke appliance ‘s. 1 machine is bestemd voor ERP, SRM, BI en Fiori productie omgevingen. De andere is voor de replicatie-, ontwikkel- en testomgevingen. De HANA Database appliance wordt beheerd door Magnus Blue. De Solution Manager en Content Server draaien op een MaxDB database. Op de Front-end draaien plus minus 15 virtuele servers die gebruik maken van SAP HANA. Parallel is de gemeente Utrecht bezig met de S4 HANA implementatie, een belangrijk traject waardoor wij weer jaren vooruit kunnen.


Je taken zijn:

Je werkt binnen team IPM Bedrijfsvoering en Bestuur, onderdeel van BSN Staf. Je zorgt voornamelijk voor beschikbaarheid, (technisch) beheer en onderhoud van onze SAP-omgeving in samenwerking met de leverancier. Naast het beheer en verbeteren starten wij projecten met een Agile Mindset om meer klantwaarde toe te voegen. De DomstadIT omgeving bestaat uit VDI-desktop ’s, VMWare clusters, gevirtualiseerde Windows server omgevingen gebruikmakend van NetApp storage, Red Hat Linux en een SAP HANA omgeving. Naast de productieomgeving bestaat de infrastructuur ook uit diverse OTAP-omgevingen. In je werk neem je mee dat het SAP Team jaarlijks wordt ge-audit door intern en externe auditors. Dit betekent dat je accuraat werkt, doet aan vastlegging en op verzoek bewijsmateriaal kan overleggen. Een failover van de systemen waarbij niet aangetoond kan worden dat er een failover heeft plaatsgevonden en de gebruikers daadwerkelijk waren ingelogd op het andere systeem is een typisch voorbeeld wat wij niet willen. Je kijkt verder dan alleen bouwen & inrichten en neemt, in overleg, preventieve en correctieve maatregelen. Wij leveren onze dienstverlening 24/7 en plannen groot onderhoud meestal in het weekend en updates in de avond. Zo hebben gebruikers er het minste last van. Daardoor hebben we je inzet soms ook ’s avonds of in het weekend nodig.


Je hebt/bent:

Je moet je thuis voelen in een ICT-afdeling met ambitie. We geloven in medewerkers die ondernemerschap tonen en willen meedenken in de verdere ontwikkeling van de afdeling. Daarom is het belangrijk dat je denkt in oplossingen, dat je goed kan samenwerken. Maar ook dat je verantwoordelijkheid voelt en het initiatief kan nemen. En minstens even belangrijk is het dat je plezier hebt in wat je doet. Om succesvol te zijn in deze functie vinden we het belangrijk dat je beschikt over:

  • HBO denk- en werkniveau richting ICT;
  • Ruime ervaring op het gebied van SAP technisch beheer in een SAP omgeving met SAP HANA als database
  • Kennis en ervaring met monitoring vanuit Solution Manager
  • Ruime kennis van SAP GRC (Access control)
  • Ruime ervaring met bouwen van rollen en autorisaties voor ECC en S4HANA
  • Kennis van SAP FIORI
  • Kennis van processen binnen de gemeentelijke overheid, bij voorkeur in een G4
  • Je bent goed in het schrijven van documentatie zoals werkinstructies en rapportages
  • Kennis van Agile, Scrum, Kanban, Prince2, ITIL


Gevraagd

Eisen:

  1. Je beschikt over hbo werk- en denkniveau in de richting van ICT
  2. Je hebt kennis van SAP FIORI

Wensen:

  • Je hebt bij voorkeur minimaal 5 jaar of meer ervaring op het gebied van SAP GRC, security en autorisaties in een omgeving met SAP ECC en S4HANA
  • Je hebt bij voorkeur kennis van deze processen binnen de gemeentelijke overheid, bij voorkeur in een G4
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met alle of in ieder geval meedere van onderstaande: Let op: meerdere antwoorden aanvinken is mogelijk


Bedrijfsomschrijving

Heb je interesse in deze functie?Reageer dan via de website van www.zuidprofs.nl voor de meest uitgebreide terugkoppeling.En let op, want voor onze functies geldt:De meeste functies zijn tijdelijke functies voor een langere periode. Soms met uitzicht op vast.ZZP is niet altijd mogelijk.Goede beheersing van het Nederlands is voor alle functies vereistErvaring bij een overheidsorganisatie is een grote pré, soms een eis.We ontvangen graag jouw CV in het Nederlands, liefst in Word format.Vermeld je functies en werkzaamheden inclusief jaartallen en maanden, meest recente bovenaan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in