+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.
Laad meer vacatures

QESH specialist Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.000 p/m

Vacatureomschrijving

Bij onze klant begrijpen ze dat de sleutel tot succes in de transportsector ligt in het handhaven van de hoogste normen op het gebied van Kwaliteit, Milieu, Veiligheid en Gezondheid (QESH). Daarom zijn we momenteel op zoek naar een ervaren QESH Specialist om ons team te versterken. In deze rol speel je een essentiële rol in het waarborgen van de integriteit en duurzaamheid van onze bedrijfsactiviteiten, en draag je bij aan onze voortdurende innovatie ontwikkelingen.

Functieomschrijving:

Als QESH Specialist ben je belast met het adviseren en ondersteunen van onze organisatie om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van QESH. Je zult fungeren als een cruciale schakel in het ondersteunen van audits, het promoten van duurzaamheidsinitiatieven en het aandragen van verbeterpunten. Met jouw expertise, die voortkomt uit 3 tot 5 jaar ervaring en een achtergrond in veiligheidskunde, bedrijfskunde of technische bedrijfskunde, ben je in staat om een significante impact te hebben op ons bedrijf.



Gevraagd

Om succesvol te zijn in deze rol, verwachten we dat je beschikt over 3 tot 5 jaar relevante ervaring als QESH Specialist of ervaring hebt met de werkzaamheden . Je hebt een achtergrond in veiligheidskunde, bedrijfskunde of technische bedrijfskunde, wat je een stevige basis geeft voor deze functie. Uitstekende kennis van de geldende wet- en regelgeving is essentieel, evenals sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken met diverse teams. Jouw proactieve houding en besluitvaardigheid maken jou de ideale kandidaat.



Aanbod

Als QESH Specialist krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch transportbedrijf dat waarde hecht aan kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. We bieden een competitief salaris, variërend tussen €4000,- en €5000,- euro, afhankelijk van jouw ervaring en kwalificaties. Bovendien bieden we mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei, zodat jij je vaardigheden kunt blijven aanscherpen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan ons bedrijf.



Bedrijfsomschrijving

De klant is een toonaangevend transportbedrijf dat zich onderscheidt door innovatieve oplossingen en hoogwaardige dienstverlening. het team bestaat uit enthousiaste professionals die streven naar continue verbetering en voorop willen lopen in de transportindustrie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in