+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wassenaar.
Laad meer vacatures

Schilder Wassenaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Klaar voor een nieuwe uitdaging als schilder? Wij helpen je de perfecte plek te vinden, of je nu liever aan huizen werkt of op grote projecten. Je kunt verschillende taken hebben, van voorbereiden tot schilderen en repareren. We passen het werk aan op wat jij kunt. Je krijgt een goed salaris, kans op een vast contract en punten voor leuke extra s. Ook organiseren we gezellige evenementen en bieden we gratis cursussen aan. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging als schilder in Zuid-Holland? Kom met ons werken voor een opdrachtgever in jouw regio. Of je nu graag aan particuliere woningen werkt of deel uitmaakt van grootschalige projecten, wij vinden de perfecte match waar jouw vaardigheden tot hun recht komen. Jouw taken kunnen variëren van voorbereidend werk tot schilderen, reparaties en zelfs behangen of glaszetten. Jij geeft aan wat je kunt en wij zoeken de plek waar jij het beste tot je recht komt.


Ben jij het?

Op basis van jouw ervaring als schilder zoeken we een geschikte plek waar je eventueel de juiste begeleiding krijgt, of waar je meteen zelfstandig aan de slag kunt met de ervaring die je al hebt opgedaan. Het bezit van een rijbewijs B en een redelijke beheersing van de Nederlandse taal zijn belangrijk. Ook is het van belang dat je in het bezit bent van een VCA-certificaat, of bereid bent om deze kosteloos via Faber te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Samen met jou bekijken we een passend salaris, gebaseerd op jouw ervaring en vaardigheden als schilder. Dit bedrag, tussen €2.600,- en €3.300,- per maand, wordt wekelijks of vierwekelijks uitbetaald. Je bouwt pensioen op volgens de pensioensregeling die het beste bij jou past, en bij goed functioneren staat een vast contract op je te wachten. Daarnaast verdien je met elk gewerkt uur punten die je kunt inwisselen voor cadeaus, gereedschappen en uitjes. Ook nodigen we je uit voor onze jaarlijkse barbecue, borrels en bieden we gratis cursussen aan om je vaardigheden verder te ontwikkelen.


Waar jij werkt

Als schilder bij Faber ga je aan de slag bij een opdrachtgever die perfect bij jou past en projecten heeft in jouw buurt. We zijn elke dag bereikbaar, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat je met plezier en zelfvertrouwen aan het werk blijft. Neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die wij voor jou hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in