+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Weesp.
Laad meer vacatures

Functie als HR-Support medewerker bij een Innovatieve Solar groothandel Weesp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StartersMatch

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 2.900 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van duurzame energie bij een innovatieve solargroothandel in de regio Amsterdam. Als HR-Support medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor collega's en speel je een cruciale rol in het soepel verlopen van HR-processen. Geniet van een gemoedelijke, informele sfeer, en profiteer van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot hybride werken en een vrije dag op 2 januari. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je afgestudeerd van de opleiding HRM en heb jij alle kennis in huis van arbeidsrecht? Of heb jij al een aantal jaar ervaring op het gebied van personeelsadministratie? Heb je affiniteit met duurzaamheid? Ben jij 32 tot 40 uur per week beschikbaar? Dan is deze innovatieve solargroothandel onder de rook van Amsterdam misschien wel op zoek naar jou!

Waar ga je werken?
De organisatie is een van de vroege spelers op de Nederlandse zonne-energiemarkt. Ze zijn een E-commerce platform en distributeur op het gebied van innovatieve solar-apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, batterijen en laadpalen. Daarbij werken ze hard aan hun missie om de transitie naar een duurzame wereld met zonne-energie te bereiken. Op het kantoor in regio Amsterdam zijn er c.a. 75 medewerkers in dienst. De sfeer binnen het bedrijf is erg gemoedelijk en informeel waardoor er voldoende ruimte is voor gezelligheid.

Wat ga je doen?
Als HR-Support medewerker word jij bij dit bedrijf hét aanspreekpunt voor collega's! Zo beantwoordt jij vragen van collega's over bijvoorbeeld verlofdagen, reiskosten en andere zaken. Ook stel jij de brieven op bij contractverlengingen, functie- en salariswijzigingen en zorg je ervoor dat deze in het dossier van de medewerker terecht komen. Het correct invoeren van de salarismutaties is hier ook onderdeel van. Verder meld jij collega's in dienst en zorg jij dat ze alle informatie hebben om zonder zorgen hun eerste werkdag te starten. Daarnaast meld je collega's uit dienst en zorg je ervoor dat ze met een goed gevoel hun laatste werkdag afsluiten. Tot slot denk je kritisch mee met de huidige processen en hoe ze eventueel efficiënter kunnen. Als HR-Support medewerker kun je een salaris verwachten tussen de c.a. € 2.400,- en de € 2.900,-. Daarbovenop krijg je 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en ben je altijd vrij op 2 januari. Verder biedt het bedrijf ook de mogelijkheid om hybride te werken.

Vereisten
  • Je bent gestructureerd;
  • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
  • Ervaring met AFAS is een pré;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal;
  • Je hebt minimaal een MBO4 diploma in de richting van HRM of personeelsadministratie.

Je kan per direct beginnen aan deze functie.
Past deze functie niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar een startersfunctie? Schrijf je in bij StartersMatch via .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in