+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Diemen.
Laad meer vacatures

Support medewerker Randstad Groep Nederland Diemen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-team Nederland

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.550 - € 3.505 p/m

Vacature in het kort

Stap in de wereld van support en draag bij aan het verbeteren van klanttevredenheid! Als supportmedewerker in een dynamisch team, focus je op het leveren van uitstekende service aan diverse stakeholders. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een arbo-verantwoorde thuiswerkplek, een interessante bonus- en aandelenregeling, en een uitgebreid aanbod aan opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Ben jij toe aan een nieuwe stap? Krijg jij energie van mensen helpen, adviseren en support leveren? Heb je affiniteit met backoffice werk? En is het werken met debiteuren jou niet onbekend? Wie weet is dit een mooie stap voor jou!

wat ga je doen?
Jij weet als supportmedewerker wat klantenservice is. Samen met je directe collega’s lever je support aan ZZP’ers, klanten en andere stakeholders. Dit doe je per mail en telefoon. Voor jou is effectief telefoneren dan ook bekend. Je beantwoordt o.a. vragen over facturen, contracten, de screening van ZZP'ers en overige kandidaten. Ook telefoneer je proactief m.b.t. debiteuren zaken. Je levert een bijdrage om ons support naar een hoger niveau te brengen. Hoe stellen we zowel de klant, ZZP’er en andere stakeholders centraal binnen ons werk? Hoe zorg je samen met je team voor een goede klanttevredenheid? Het betreft tegelijkertijd een inhoudelijke rol waarbij wetgeving en bijbehorende administratieve processen rondom de inzet van ZZP’ers en leveranciers een belangrijke basis vormen. Door een passend inwerktraject zul je daar uiteraard bekend mee raken.

dit krijg je als supportmedewerker:

  • Een bruto maandinkomen tussen €2.550,- en €3.505,- (afhankelijk van werkervaring)
  • 8,5% vakantiegeld en 3,8% benefit budget;
  • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek;
  • Een interessante bonus én aandelenregeling;
  • Focus op jouw groei en ontwikkeling. We bieden veel opleidingen en doorgroeimogelijkheden;
  • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen.
  • Alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen​

over jou:

  • Naast dat jij beschikt over hbo werk en denkniveau vinden wij het ook belangrijk dat jij:
  • ervaring hebt met het leveren van support, zowel telefonisch als per mail;
  • ervaring hebt met debiteuren werkzaamheden;
  • Je herkent in de volgende eigenschappen; communicatief, empathisch, oplossingsgericht, stressbestendig en klantgericht;
  • je in staat bent om relaties met stakeholders op te bouwen;
  • affiniteit hebt met administratieve werkzaamheden;
waar en met wie ga je werken?
Als supportmedewerker val je samen met 400 collega’s onder de vleugels van het warme Business Services. Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle administratieve geldstromen van Randstad Nederland, Tempo-Team en Yacht en focust zich continu op verbetering van de dienstverlening door processen te vereenvoudigen en productiviteit te verhogen. Bij Business Services wordt jouw nieuwsgierigheid, lef en initiatief gestimuleerd. Successen worden gevierd en van experimenten wordt geleerd, zodat we elke dag een stukje beter worden in wat we doen.

afdeling ZZP & doorleen services
Jij gaat aansluiten in het team van ‘ZZP en Doorleen Services’, waar een enthousiast en gedreven team het gehele administratief backoffice proces uitvoert en beheert voor onze ZZP’ers en doorleners die bij onze klanten werken. Daarnaast leveren wij support aan ZZP’ers, klanten en stakeholders.
In het team, bestaande uit ruim 45 collega’s van verschillende leeftijden en achtergronden, heerst een informele en open sfeer. Door met een positieve instelling nauw samen te werken, zet het team mooie resultaten neer. Het support team bestaat uit 8 medewerkers.
De standplaats van deze functie is het hoofdkantoor in Diemen en de vacature is voor 32 tot 40 uur per week. Verder zul je geregeld vanuit huis werken. We werken namelijk ‘hybride’ bij de Randstad Groep.

ben jij onze nieuwe supportmedewerker?
Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct online solliciteren. Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem voor meer info contact op met Mariska Koolbergen, junior stafmanager, 06-82783139 of met Mariette Croon, SeniorTalent Acquisition Specialist, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-22209888
  • Succesvolle sollicitatie

    Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

  • Op tweede gesprek

    En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

  • Welkom in het team

    En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in