+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wijk bij Duurstede.
Laad meer vacatures

Schilder Wijk bij Duurstede

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.200 - € 3.200 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ben jij een particuliere schilder en werk jij graag in een midden-klein schildersbedrijf waar jij je helemaal thuis voelt? Bij dit schildersbedrijf staat kwaliteit hoog in het vaandel. Jij bent als schilder gespecialiseerd in werkzaamheden in de particuliere en zakelijke sector, nieuwbouw en renovatie. Ook ben je dagelijks volop binnenshuis actief met verf- en behangwerk. Deze opdrachtgever staat bekend om de betrouwbaarheid en het vakmanschap. Ze werken in de wijde regio. Vaak gaan de schilders van familie naar familie en van bekenden naar bekenden. Er is een moderne werkplaats aanwezig met computergestuurde verf- mengmachines. 


Ben jij het?

Jij bent de ideale kandidaat als jij minimaal 3 jaar ervaring hebt als schilder (Geen ervaring? Bel of mail ons voor de mogelijkheden!). Daarnaast heb jij een afgeronde schildersvakopleiding en ben je in bezit van eigen vervoer. Tot slot ben jij in bezit van een VCA of ben je bereid deze via ons te behalen. Kun je je er tot zover in vinden? Lees dan verder wat er tegenover staat. 


Wat wij bieden

Je krijgt beloond op basis van jouw ervaring en functie. Uiteraard kun je erop vertrouwen dat bij ons alles goed geregeld is. Er zijn bij of via ons ook verschillende trainingen te volgen. Wij bieden een salaris tussen € 2.200,- en € 3.200,- bruto per maand en daarnaast behoort een vast contract behoort tot de mogelijkheden. De doorgroeimogelijkheden zijn mogelijk in combinatie met ons trainingsprogramma. Ook bieden wij een keuze in het pensioen dat het beste bij jou past: Stipp of BPF Schilders. Werkkleding krijg je van de opdrachtgevers en via ons krijg je een vergoeding voor je werkschoenen. Dat klinkt toch super fijn? Bij ons zijn de zaken goed geregeld. Zo kunnen we je bijvoorbeeld ook helpen bij het verkrijgen van een hypotheek. En als klap op de vuurpijl hebben wij voor al onze vakkrachten hét Faber spaarprogramma. Hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Je bouwt al punten op bij ieder gewerkt uur!


Waar jij werkt

Rutges Vernieuwt is een innovatief, stabiel en gezond familiebedrijf, actief sinds 1894. Gedegen en betrouwbaar, flexibel en vernieuwend. Voor ons telt maar één ding: de tevredenheid van onze klanten. Dankzij die focus groeien we elk jaar met ongeveer 10%. En konden we ook tijdens de crisis blijven doorgroeien. We zijn gespecialiseerd in renovatie, onderhoud en verduurzaming. We werken vooral voor woningcorporaties, zorginstellingen en het onderwijs. De allerbeste materialen en materieel, een hele prettige werksfeer en veel leuke teambuildingsactiviteiten. We luisteren goed naar onze medewerkers en zijn een laagdrempelige organisatie, met een ideale mix van jong en oud. Renovatie 1.250 woningen per jaar Onderhoud 9.000 woningen per jaar 230 medewerkers Partner van o.a. Ymere , De Alliantie , Portaal , Rochdale , Mitros en Havensteder

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in