+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Commercieel Medewerker Verzekeringen Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kraai Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 - € 3.250 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Helaas, deze vacature is inmiddels ingevuld. Schrijf je in voor de vacature mail, zodat je voortaan sneller geïnformeerd wordt. Nog meer gemak? Meld je dan (via je mobiel) aan voor de Kraai Recruitment WhatsApp Kanaalpagina.
Namens het team Verzekeren van deze allround Makelaardij – Financieel Dienstverlener in de Zaanstreek is Kraai Recruitment op zoek naar een Commercieel Medewerker Verzekeringen.

In jouw nieuwe baan fungeer je als eerste aanspreekpunt van de (voornamelijk) particuliere relaties, informeer je hen, maak je afspraken en ondersteun je de buitendienstadviseurs.

Spreekt dit je aan? Lees dan vooral verder over je andere taken en kijk of je past bij de cultuur van deze collegiale organisatie.



Gevraagd

Jij bent een servicegerichte, commercieel ingestelde teamspeler die kwaliteit en flexibiliteit als vanzelfsprekend beschouwt. Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau aangevuld met branchegerichte opleidingen (in ieder geval Wft Schade Particulier en bij voorkeur ook Vermogen) en een aantal jaren relevante werkervaring.

Woon je in de regio? Dan is dit een pre net als ervaring met Assistent. De functie is bij voorkeur op basis van 40 uur per week, maar 32 uur per week is ook bespreekbaar.



Aanbod

Wat mag jij verwachten?

Je komt te werken in een boeiende en veelzijdige functie met goede doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Deze opdrachtgever investeert veel in de kwaliteiten en tevredenheid van haar medewerkers.

Naast een goede salariëring (€ 2.750,- tot € 3.250,- afgestemd op je kennis, kunde en ervaring), uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer, mag je rekenen op onder andere:

  • Een bonusregeling;
  • Een pensioenregeling;
  • 27 vakantiedagen per jaar op fulltimebasis;
  • Betaalde studie;
  • Ter beschikking stelling van Surface en Iphone

Is dit jouw nieuwe functie?
Werken bij deze organisatie, betekent werken bij een dynamische en marktgerichte club, actief in de makelaardij en de financiële dienstverlening (hypotheken en verzekeringen). Ruim 70 collega’s stellen – vanuit meerdere vestigingen in Noord Holland – dagelijks alles in het werk om zowel particuliere als zakelijke klanten optimaal te bedienen.
 

Het team Verzekeren is werkzaam vanuit de vestiging in Zaanstad en bestaat uit meerdere adviseurs en ondersteuners. Als commercieel binnendienstmedewerker bewaak je samen met je collega’s in de binnendienst, de dagelijkse gang van zaken. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten, je informeert klanten, maakt afspraken en je ondersteunt de buitendienstadviseurs. Ook het maken en uitwerken van offertes, aanvragen en brieven, het verwerken van mutaties en het samenstellen en beheren van dossiers zijn taken die van je verlangd worden. Kortom, een boeiende en afwisselende functie voor een dienstverlenend persoon met passie voor het vak.

Zie jij jezelf deze rol invullen? Dan kom ik graag met jou in contact.
Discretie is uiteraard gegarandeerd.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in