+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

GZ-psycholoog Centrum voor Neuropsychiatrie Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

GZ-Psycholoog Centrum voor Neuropsychiatrie

Deel jij ons streven naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen? Wil jij voor anderen én voor jezelf zorgen? Doe je dat graag samen met professionele collega’s, vanuit passie naar actie? Lees dan snel verder, wij zoeken jou!

We willen voor het Centrum voor Neuropsychiatrie graag samenwerken met een GZ-psycholoog vanaf 28 uur per week.

Wie zijn wij?
Het Centrum voor Neuropsychiatrie (CvN) richt zich op de ambulante diagnostiek en behandeling van patiënten met psychiatrische verschijnselen of gedragsproblemen ten gevolge van hersenschade of een vermoeden daarvan. Vaak is er daarbij sprake van neurocognitieve stoornissen. We richten ons op volwassenen vanaf 18 jaar. We zijn een gespecialiseerd team met een passie voor onze doelgroep. We stellen onze expertise door middel van consultatie beschikbaar aan ketenpartners en andere afdelingen binnen Dimence. We zijn verbonden aan afdeling Korsakov, waar klinische diagnostiek geboden wordt voor patiënten met alcoholgerelateerde cognitieve stoornissen.

Binnen het centrum heb je een belangrijke plaats in het multidisciplinaire team dat bestaat uit een psychiater, (GZ-)psycholoog, verpleegkundig specialist i.o., psychiatrisch verpleegkundigen, maatschappelijk werker en een vaktherapeut.
We zijn betrokken bij de opleiding van psychologen, psychiaters en verpleegkundig specialisten.
Het Centrum voor Neuropsychiatrie is organisatorisch onderdeel van de Divisie Ouderen GGZ. Dimence is een dynamische aanbieder van specialistische GGZ. Wij werken volgens de nieuwste professionele standaarden en zijn daar trots op!

Wat je gaat doen?
Als gz-psycholoog en tevens regiebehandelaar behandel je eigen patiënten binnen een multidisciplinair team. Je doet intakes, maar bent bovenal verantwoordelijk voor individuele diagnostiek en behandeling gericht op de voor de doelgroep relevante praktijkvraag.
Vaak is er bij onze patiënten sprake van complexe neuropsychiatrische problematiek. Je werkt op het snijvlak van de neurologie en psychiatrie. Je coördineert en regisseert de behandeling waarbij je nauw samenwerkt met het systeem van de patiënt, de overige betrokken behandelaren en ketenpartners.
Het verdient de voorkeur indien je ervaring hebt en kundig bent in het geven van cognitieve gedragstherapie, schematherapie en traumabehandeling, waaronder EMDR.
Mogelijk word je benaderd om werkbegeleiding en/of supervisie te geven aan basispsychologen en/of psychologen in opleiding tot GZ psycholoog.

We zijn bezig met het schrijven van een zorgprogramma neuropsychiatrie met als doel ons aanbod voor de doelgroep beter te beschrijven en te professionaliseren

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken.
We zijn tot slot erg nieuwsgierig naar wat jij voor onze mensen kunt betekenen. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt om je functie naar wens in te vullen. Bij Dimence krijg je alle ruimte om dat te doen. Maar wel zo, dat je ook nog tijd overhoudt om aan jezelf te besteden. We zeggen niet voor niets: als je alleen voor anderen wilt zorgen, kom dan vooral niet bij ons werken.

Wij hebben veel te bieden!

  • Een interessante en vaste baan
  • Vanaf 28 uur per week in een klein professioneel team. Mocht je andere wensen hebben t.a.v. de uren, laat dit dan geen reden zijn om niet te reageren.
  • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van een scholingsbudget en intern aangeboden bij- en nascholingen.
  • Goed zorgen voor jezelf betekent voor ons, dat we aandacht besteden aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching.
  • We bieden een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket conform FWG 65. Naast een prima salaris hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan.

Ben jij onze nieuwe collega?
Je beschikt over een universitaire opleiding Psychologie aangevuld met een opleiding tot en registratie als Gezondheidszorg Psycholoog (registratie art. 3 Wet BIG).
Daarnaast heb je relevante werkervaring en affiniteit met de doelgroep.

  • Je bent laagdrempelig, betrokken, kunt goed aansluiten en inleven.
  • Je kunt je kennis toepassen in de praktijk en op stimulerende wijze over dragen aan teamleden.
  • Je staat daarbij open voor ideeën van je collega’s. Je stelt de mens en diens levensverhaal centraal.
  • Je hebt verbindende kwaliteiten, bent ondernemend, laat je niet snel uit het veld slaan en bezit enige humor.
  • Het is voor jou een uitdaging om snel te schakelen in onverwachte situaties. Je denkt graag mee over de organisatie en kwaliteit van zorg en hebt een heldere visie op de zorg.

Dimence
Dimence streeft naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen. Wij dragen hieraan bij met toonaangevende specialistische ggz en kennis. We leren dagelijks van elkaar, zodat we het morgen nog beter kunnen doen. Wij geloven in flexibiliteit, creativiteit en samenwerking, zowel met de cliënt, naasten en andere professionals.

Wij leveren zorg aan mensen die dat nodig hebben. Maar zorgen gaat verder bij ons. ‘Zorgen voor’ is ook zorgen voor elkaar. We stimuleren mentale gezondheid. Om mensen de hulp te bieden die zij nodig hebben werken wij nauw samen met andere partijen in onze regio. Alleen door de ggz anders vorm te geven kunnen we in de behoefte voorzien. Dimence is hier een kartrekker in. Met aandacht en zorg voor cliënten én onze mensen. We zetten onze talenten in zorgverlening en samenwerken in voor onze cliënten, hun naasten en de collega’s. Zo zijn we als organisatie niet meer te stoppen.

Meer weten?
Voor meer algemene informatie over de functie kun je contact opnemen met Alineke van Nieuwenhuize, teamleider bedrijfsvoering, te bereiken op telefoonnummer (06) 22 84 01 62. Inhoudelijke vragen kunnen gesteld worden aan Corien Busser-Klumperbeek, tel. bereikbaar via secr. 038-4691220.

Enthousiast? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton en mogelijk word jij onze nieuwe collega!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in