+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

GZ-psycholoog Forence-FBW Transfore in Deventer Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

GZ-psycholoog bij Forence-FBW Transfore in Deventer

Wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van patiënten in de forensische psychiatrie én aan een veilige samenleving? Sta je sterk in je schoenen en ben je klantgericht? Kom je goed uit de verf in een platte organisatie waar continu ontwikkelen geen lege huls is?

Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Wij willen graag samenwerken met een GZ-psycholoog voor 32 uur per week in de regio Deventer.

Wat ga je doen als GZ-psycholoog?

Als GZ-psycholoog bij Forence en het FBW ben je regiebehandelaar en behandelcoördinator van de patiënten die bij ons verblijven. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het uitvoeren van behandelingen, het verrichten van diagnostiek, delict analyses en risicotaxaties. Je hebt een stimulerende rol naar collega’s met betrekking tot benadering van patiënten en het uitdenken van beleid. Je draagt actief bij aan of initieert nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast ben je actief in het netwerk met externe partners (bijvoorbeeld andere zorgverleners/huisartsen/reclassering).

Wie zijn wij?
De afdeling Forence en FBW (Forensisch Beschermd Wonen) vormen een onderdeel van Transfore: dé instelling voor Forensische GGZ in Oost-Nederland. Transfore is een ambitieuze organisatie met veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers. Transfore maakt deel uit van de Dimence Groep.

Samen met onze patiënten werken we aan hun problematiek. Dit doen we door behandeling en begeleiding, maar ook door resocialiserende activiteiten en dagbesteding. Daarbij staat de veiligheid van de samenleving altijd voorop, maar ook werken we vanuit de visie van herstelgerichte zorg. Om onze doelen te bereiken werken we nauw samen. Natuurlijk met de patiënt en zijn naasten, maar ook met andere zorginstellingen, reclassering en de maatschappij. Want hoe beter we samen werken, hoe beter we samen leven.

We werken in een multidisciplinair team met (forensisch) agogen, (forensisch) verpleegkundigen, een ervaringsdeskundige, een verpleegkundig specialist (regiebehandelaar), GZ psycholoog (regiebehandelaar), psychiater, basispsycholoog, VIOS, 2 senior maatschappelijk werkenden, een secretaresse, een klinisch psycholoog (teamleider zorg) en een bedrijfsvoerder (teamleider bedrijfsvoering).

Waarom zou je bij ons willen werken?

In algemene zin is werken in de forensische GGZ zinvol omdat je het verschil maakt in het leven van mensen die een uitdagend pad bewandelen. Je helpt mensen bij herstel en ook bij het weer deel nemen aan de maatschappij. Doordat het patiënten betreft met diverse en complexe problematiek, vraagt het veel van je creativiteit. Specifiek voor ons team is dat we deze creativiteit aanmoedigen: jij kunt deze inzetten op een manier die je goed en leuk vindt, en die bij je past. Daarnaast is specifiek voor ons team dat we vinden dat het werk niet alleen uitdagend moet zijn, maar ook leuk. Dat doen we door samen te werken, voor elkaar klaar te staan en door een positieve sfeer waarin humor een belangrijk onderdeel is van onze teamcultuur.

Ben jij onze nieuwe collega? 
Ben jij een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog die affiniteit heeft met de forensische psychiatrie / GGZ?

  • Ben je enthousiast, empathisch, doortastend en heb je humor?
  • Werk je graag samen?
  • Heb je een verbindende wijze van communiceren zowel binnen het team als daarbuiten en kun je een inspirerend werkklimaat creëren?
  • Hou je van de dynamiek in de kliniek?
  • Ben je een vakmens met visie en wil je je graag verder ontwikkelen in de forensische psychiatrie?

Dan willen we je van harte uitnodigen om te solliciteren!

Wij hebben veel te bieden

  • Het betreft een dienstverband voor 28-36 uur per week, flexibel in te vullen.
  • Een vast dienstverband
  • Daarnaast een uitstekend pakket conform de CAO-GGZ met eigen aanvullende regelingen.
  • De functie is conform CAO ingeschaald in FWG 65.
  • Transfore hanteert een actief scholingsbeleid, gericht op verdere ontwikkeling van medewerkers.

Wij zijn Transfore

Transfore is dé instelling voor forensische GGZ in Oost-Nederland en is onderdeel van de Dimence Groep. Met 200 collega’s werken we aan de psychische- en psychiatrische problematiek van patiënten die grensoverschrijdend gedrag (dreigen te) vertonen. Dit door behandeling, begeleiding, ondersteuning en dagbesteding. Daarbij staat de veiligheid van de samenleving altijd voorop. We werken hiervoor nauw samen met de patiënt, maar ook met familie, specialisten, zorgaanbieders, justitie en de omgeving. Want hoe beter we samen werken, hoe beter we samen leven.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Saskia Heideveld, teamleider Zorg, te bereiken op telefoonnummer 0570-680891, ma-di-do-vr.

Enthousiast? Reageer dan snel. Wij gaan graag met jou in gesprek.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in