+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

GZ-psycholoog Alkura Deventer Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 20 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij Alkura Specialistisch Centrum Aanhoudende Lichamelijke Klachten zoeken we een GZ-psycholoog die gespecialiseerd is in systeemtherapie. Je komt te werken in een team van experts die zich inzetten voor patiënten met complexe problemen. We bieden een uitdagende baan in een inspirerende omgeving, met ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Ook zorgen we voor een goede balans tussen werk en privé, met extra voordelen zoals bedrijfsfitness en een fietsplan. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

GZ-psycholoog Alkura Deventer

Deel jij ons streven naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen? Denk je in mogelijkheden, werk je resultaatgericht en sta je stevig in je schoenen? Ben je daarnaast als GZ-psycholoog bekend op het gebied van aanhoudende lichamelijke klachten (ALK) en ALK-behandeling én ben je gespecialiseerd in systeemtherapie? Dan komen wij graag met jou in contact!

Binnen Alkura Specialistisch Centrum Aanhoudende Lichamelijke Klachtenwillen we graag samenwerken met een GZ-psycholoog. De standplaats is Deventer, locatie Rielerenk.

Wie zijn wij?
Dimence Alkura, Specialistisch Centrum Aanhoudende Lichamelijke Klachten, is een topreferent behandelcentrum voor hoogspecialistische, ambulante geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden multidisciplinaire (co)behandeling aan patiënten met complexe aanhoudende lichamelijke klachten (ALK), zoals een somatisch-symptoomstoornis en/of een functioneel neurologische stoornis (FNS). Als TOPGGz gecertificeerde afdeling delen we onze kennis en expertise en bieden bovenregionaal consultatie, second opinions en co-behandelingen waardoor patiënten ook buiten ons centrum adequaat behandeld worden.

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken.
We zijn tot slot erg nieuwsgierig naar wat jij voor onze mensen kunt betekenen. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt om je functie naar wens in te vullen. Bij Dimence krijg je alle ruimte om dat te doen. Maar wel zo, dat je ook nog tijd overhoudt om aan jezelf te besteden. We zeggen niet voor niets: als je alleen voor anderen wilt zorgen, kom dan vooral niet bij ons werken.

Wat ga je doen?
Als GZ-psycholoog heb je een pioniersmentaliteit en werk jij met bevlogenheid en compassie voor onze doelgroep. Samen met het multidisciplinaire behandelteam, bestaande uit psychiater, psychologen, psychomotorisch therapeuten, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en ervaringsdeskundige, behandel je mensen met complexe problematiek en hun systeem op een doortastende wijze. Je kijkt samen met de patiënt en het multidisciplinair behandelteam naar verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op het voortbestaan van de klachten en of deze te behandelen zouden kunnen zijn. Hierbij kun je denken aan interventies gericht op biologische, psychologische en sociale factoren die herstel van lichamelijke klachten kunnen bevorderen. We zoeken een GZ-psycholoog die specifieke affiniteit heeft om ook het systeem van patiënten te betrekken.

We hebben veel te bieden!

  • Een uitdagende baan voor 20-36 uur per week in een prettige en inspirerende werkomgeving.
  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast
  • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van een scholingsbudget en intern aangeboden bij- en nascholingen.
  • We besteden aandacht aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit.
  • De functie is ingedeeld in FWG 65 conform cao ggz. Naast een prima salaris hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan.

Ben jij onze nieuwe collega?
Dan…

  • …ben je een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog, bij voorkeur ook cognitief-gedragstherapeut, en ben je vakinhoudelijk goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  • ...ben je een geregistreerd systeemtherapeut (NVRG) of heb je aantoonbare kennis, ervaring en affiniteit met het werken met cliëntsystemen.
  • ...ga je kwaliteits- en resultaatgericht te werk.
  • ...ben jij gepassioneerd over onze doelgroep en toon je dit door écht menselijk contact te maken.
  • ...ben je gericht op samenwerking, kun je je collega's stimuleren en motiveren, en op een positieve wijze feedback geven en ontvangen.
  • ...denk je in mogelijkheden. Je kent en past de professionele standaarden toe, maar bent ook creatief deze aan te passen om beter aan te laten sluiten op een individu.

Dimence
Dimence streeft naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen. Wij dragen hieraan bij met toonaangevende specialistische ggz en kennis. We leren dagelijks van elkaar, zodat we het morgen nog beter kunnen doen. Wij geloven in flexibiliteit, creativiteit en samenwerking, zowel met de cliënt, naasten en andere professionals.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Esther Wink, teamleider bedrijfsvoering, divisie Topreferente GGz via 06-10423295 of met Lot Spiertz, klinisch psycholoog/teamleider zorg Alkura via 0570-639241.

Enthousiast? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in