+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

GZ psycholoog Tollerink en Esquirol Deventer Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

GZ psycholoog Tollerink en Esquirol Deventer

Deel jij ons streven naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen? Denk je in mogelijkheden, werk je resultaatgericht en sta je stevig in je schoenen? Ben je daarnaast een GZ-psycholoog toe aan de volgende stap? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wij zijn op zoek naar een GZ-psycholoog voor 28 - 36 uur per week voor Team Esquirol (expertisecentrum) en Team Tollerink (herstelgericht groeicentrum).

Waar kom je te werken?
Esquirol is een klinische gesloten opnamesetting die een (langdurende) behandeling biedt aan patiënten met een ernstig psychiatrisch toestandsbeeld in combinatie met een diversiteit aan klachten op verschillende levensgebieden. Bij veel patiënten is er sprake van een combinatie van psychiatrische stoornissen, persoonlijkheidsproblematiek of -stoornissen, een verstandelijke beperking en verslaving. We benaderen patiënten op een open, creatieve en betrokken wijze. We bieden een verscheidenheid aan behandelingen aan en werken nauw in- en extern samen voor aanvullende kennis en expertise. Na uitstroom blijven we ook betrokken bij patiënten en zijn we voor verwijzers en andere teams ook beschikbaar voor deskundigheidsbevordering, coaching en consultatie.

Binnen team Tollerink wordt klinische, specialistische hulp geboden aan cliënten die in de re- integratiefase zitten van hun herstelproces (behandelen). Zij zijn gericht op actief deelnemen aan maatschappelijk ‘verkeer’ en weer terug keren naar een min- of meer beschermde woonplek. Er wordt actief behandeld en gewerkt aan herstel middels diverse behandelmethoden, aanbieden van trainingen en verbinding met het Zelfregiecentrum en diverse werkplekken in Deventer. Onze ervaringsdeskundige is een belangrijke verbindende factor in dit proces.

Daarnaast bieden we specialistische begeleiding aan cliënten waarbij het herstelproces plaats vindt in de stabilisatiefase en in de dagelijkse leefomgeving. We willen gaan werken vanuit de Triple C methode en zetten in op behoud van vaardigheden binnen de diverse levensgebieden. Daarbij blijven we uitnodigen tot stapjes in herstel door aanbieden van andere, soms ook creatieve werkvormen zoals dans, koken en bewegen.

Bij beide afdelingen wordt er vanuit het ART model gewerkt en wordt de SRH-methodiek ingezet. Dit heeft de afgelopen jaren op een zeer positieve wijze bijgedragen aan actief herstel bij onze cliënten. Het is belangrijk om vanuit presentie en gelijkwaardigheid een vertrouwensrelatie met cliënten op te bouwen, laagdrempelig en geduldig.

Meer weten over ons? Check deze infographic!

Wat ga je doen?
Als GZ-psycholoog verricht je diagnostiek en voer je individuele psychologische behandelingen uit bij onze patiënten. Je weet volgens de behandelprotocollen te werken, maar kan hier op individueel niveau beargumenteerd van afwijken om de behandeling zo beter passend te maken.
Daarnaast ben je als regiebehandelaar verbonden aan beide afdelingen en voer je de regie over de behandeling van een aantal patiënten, waarbij je nauw samenwerkt met verpleegkundigen, agogen en ben je onderdeel van een groter behandelteam (Psychiater, Verpleegkundig Specialist, Klinisch Neuro psycholoog, Basis psycholoog, Dramatherapeut en PMT). Je verricht screenings,- en onderzoekstaken, stelt behandelplannen op en indicaties voor (individuele) therapie.

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken.
We zijn tot slot erg nieuwsgierig naar wat jij voor onze mensen kunt betekenen. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt om je functie naar wens in te vullen. Bij Dimence krijg je alle ruimte om dat te doen. Maar wel zo, dat je ook nog tijd overhoudt om aan jezelf te besteden. We zeggen niet voor niets: als je alleen voor anderen wilt zorgen, kom dan vooral niet bij ons werken.

We hebben veel te bieden!

  • We bieden een uitdagende baan voor 28-36 uur per week in een prettige en veilige werkomgeving, waar je doet waar je goed in bent. Werkdagen en tijden in overleg.
  • Tollerink en Esquirol bevinden zich op het prachtige terrein Brinkgreven in Deventer.
  • Een vast dienstverband
  • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van een scholingsbudget en intern aangeboden bij- en nascholingen.
  • We besteden aandacht aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching.
  • De functie is ingedeeld in FWG 65, afhankelijk van je opleiding, conform cao ggz. Naast een prima salaris hebben we onze eigen aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskortingen en een fietsplan.

Ben jij onze nieuwe collega?
Dan...

  • …ben je een deskundige GZ-psycholoog met ruime ervaring in de ggz.
  • ...ben jij gepassioneerd over onze doelgroep en toon je dit door écht menselijk contact te maken.
  • …heb je kennis van, en het liefst ook ervaring met het maken van individuele behandelplannen voor cliënten vallend binnen de EPA doelgroep.
  • ...houd je de ontwikkelingen binnen de ggz scherp in de gaten en sta je klaar om deze ontwikkelingen in de organisatie in te brengen.
  • ...ben je gericht op samenwerking, kun je je collega's stimuleren en motiveren. Daarnaast kun je op een positieve wijze feedback geven en ontvangen.
  • ...denk je in mogelijkheden. Je kijkt niet naar wat er niet kan, maar focust op wat er juist wel kan.
  • ...ga je kwaliteits- en resultaatgericht te werk. Mét humor!

Dimence
Dimence streeft naar een mentaal veerkrachtige samenleving waarin iedereen zich gezien voelt en mee kan doen. Wij dragen hieraan bij met toonaangevende specialistische ggz en kennis. We leren dagelijks van elkaar, zodat we het morgen nog beter kunnen doen. Wij geloven in flexibiliteit, creativiteit en samenwerking, zowel met de cliënt, naasten en andere professionals. Wij leveren zorg aan mensen die dat nodig hebben. Maar zorgen gaat verder bij ons. ‘Zorgen voor’ is ook zorgen voor elkaar. We stimuleren mentale gezondheid. Om mensen de hulp te bieden die zij nodig hebben werken wij nauw samen met andere partijen in onze regio. Alleen door de ggz anders vorm te geven kunnen we in de behoefte voorzien. Dimence is hier een kartrekker in. Met aandacht en zorg voor cliënten én onze mensen. We zetten onze talenten in zorgverlening en samenwerken in voor onze cliënten, hun naasten en de collega’s. Zo zijn we als organisatie niet meer te stoppen.

Is dit de geknipte baan voor jou? Of wil je nog wat meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeannet Achterstraat (teamleider Tollerink) op 06-57624236.

De gesprekken worden in overleg gepland.

Enthousiast? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton! Wij gaan graag met jou in gesprek!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in