+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Klantcontact medewerker voor het project E-herkenning Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 17,66 p/u
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van een belangrijk project en het eerste aanspreekpunt te zijn voor klanten. Je helpt hen met vragen over een nieuwe manier van inloggen. We bieden een goed salaris, vakantiegeld, en vergoeding voor reiskosten en thuiswerken. Je kunt doorgroeien en jezelf ontwikkelen in een team dat waarde hecht aan een goede balans tussen werk en privé. Kom bij ons werken en maak samen met ons de wereld een beetje beter. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij ervaring in de telefonische dienstverlening, bijvoorbeeld op een klantenservice, en weet jij altijd de vraag achter de vraag te achterhalen bij de klant? Dan hebben wij parttime of fulltime mogelijkheden voor jou! Voor het project E-herkenning zijn wij op zoek naar medewerkers die het Kadaster voor een bepaalde periode kunnen ondersteunen op het klantcontactcenter. E-herkenning wordt de nieuwe manier waarop klanten van het Kadaster in gaan loggen op de website om informatie op te halen of producten te bestellen. Als medewerker van het projectteam op het klantcontactcenter ben jij het (eerste) aanspreekpunt voor klanten die vragen hebben over de nieuwe manier van inloggen op het klantportaal. De vragen die je krijgt handel je zelfstandig af. Het is mogelijk om het team zowel parttime als fulltime te komen versterken. Het project loopt minimaal vanaf juni tot en met augustus met mogelijkheid tot verlenging.

Wij bieden:

Een geweldige plek om te werken, maar er is meer! Hier is wat je kunt verwachten als je ons klantcontactcenter team komt versterken: - Een mooi bruto uurloon van € 17,66;
- Vakantietoeslag van 8,33%;
- Reiskostenvergoeding, de volle 100% voor OV;
- Mogelijkheid tot combinatie van werk op kantoor en thuiswerken;
- Thuiswerkvergoeding zodat je comfortabel vanuit huis kunt werken;
- Extra eindejaarsuitkering om het jaar goed af te sluiten;
- Kansen om door te groeien en jezelf te ontwikkelen;
- Werk tijdens normale kantoortijden;
van maandag tot en met vrijdag.

Wij vragen:

Passie voor klantenservice en de drive om het in één keer goed te doen! Dit zijn de kwalificaties waar wij naar op zoek zijn: - MBO werk- en denkniveau;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Ervaring op een klantenservice afdeling is mooi meegenomen;
- Kennis van Microsoft Office pakketten;
- Het zou geweldig zijn als je kennis hebt van CRM-applicaties, bij voorkeur SAP-CRM.

Waar ga je werken:

Het Kadaster, het toonaangevende instituut dat vastgoed in Nederland registreert. Met ons werk leveren we een belangrijke bijdrage aan de rechtszekerheid in Nederland en over de hele wereld. Bij ons draait het niet alleen om de bekende 'wie, wat en waar', maar ook om het verschil dat we maken. Wij worden geïnspireerd door de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDGs) van de Verenigde Naties en streven ernaar om van de wereld een betere plek te maken. Sluit je aan bij ons team en begin met een zinvolle carrière bij het Kadaster! Bij het Kadaster geniet je van een goede balans tussen werk en privé, geweldige arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid om hybride te werken, gemakkelijke toegang tot onze kantoren met het openbaar vervoer, een inclusieve en diverse werkomgeving, en de kans om dagelijks een maatschappelijk impact te maken. Bent je klaar om deel uit te maken van ons dynamische team? Solliciteer nu en maak het verschil!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in