+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Per direct: parttime klantenservice medewerker nabij Zwolle Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YoungCapital

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,99 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wil je werken in een jong team, in een gloednieuw kantoor, en mensen helpen met hun e-bike problemen? Dit is je kans om als parttime klantenservice medewerker aan de slag te gaan. Je beantwoordt vragen en zorgt dat klanten blij zijn met de service. Het is een gezellig bedrijf waar successen gevierd worden. Je krijgt een goed salaris en reiskostenvergoeding. Plus, je werkt in een prachtig nieuw kantoor! Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Word jij vrolijk van in contact zijn met mensen? Ben je enthousiast en behulpzaam? Word parttime klantenservice medewerker nabij Zwolle.

Wat ga je doen?

Wil jij werken in een jong team, een gloednieuw kantoor en voor een supertoffe organisatie in Nunspeet? Lees gauw verder en start als parttime klantenservice medewerker nabij Zwolle!

Jij helpt klanten met pech en biedt service waarbij nodig!
Wanneer je gaat starten als klantenservice medewerker ga je vragen beantwoorden van klanten. Alle vragen hebben te maken met de e-bike die ze hebben gekocht bij het bedrijf. Je kan vragen verwachten van klanten die pech hebben. Misschien is er een trapper, display of rem kapot, jij weet ze als geen ander te helpen. Ook is het aan jou om te kijken of een monteur langs moet komen, maar misschien kun jij de vraag ook telefonisch al oplossen. Het verlenen van service staat hier centraal. Jij zorgt ervoor dat de klant met een lach de telefoon weer ophangt.

Enthousiast en behulpzaam, dat is wie jij bent
Zodra de lijnen om 9:00 worden geopend wacht jij met enthousiasme af. Je krijgt met veel verschillende soorten mensen te maken, wat ervoor zorgt dat dit werk lekker gevarieerd is. Ook is het belangrijk dat je lekker communicatief bent, zodat jij de vragen van de klanten goed begrijpt en de juiste hulp kan bieden. Tot slot en uiteraard niet te vergeten: als jij als parttime klantenservice medewerker aan het werk gaat, verdien jij een lekker salaris van € 14,99 per uur. 

Kansen en mogelijkheden in overvloed
Jij komt te werken bij groeiend bedrijf op het gebied van e-bikes. Dit doe je op het kantoor in Nunspeet. Het belangrijkste doel? Klanten de beste fietservaring geven die er is. Wat hieraan meehelpt, is de manier waarop dit bedrijf haar medewerker behandeld. Er heerst een informele sfeer, successen worden gevierd en er is altijd ruimte voor gezelligheid. De werktijden zijn doordeweeks van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Ben jij helemaal enthousiast geworden? Solliciteer direct op deze geweldige functie als parttime klantenservice medewerker nabij Zwolle. 


Wat wij bieden
  • Per direct als parttime klantenservicemedewerker nabij Zwolle beginnen;
  • Een lekker uurloon van €15,26 per uur;
  • Reiskostenvergoeding van 0,21 per kilometer;
  • Werken in een gezellig team waar jij jezelf kan ontwikkelen;
  • Je kan een heerlijke lunch verwachten;
  • Aan de slag op een prachtig en nieuw kantoor!
Wat wij vragen:
  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Jouw minimale beschikbaar is 24 uur per week;
  • Jij beschikt over uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Jij bent communicatief vaardig.
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie

#indebuurt

StatusOpenOpleidingsniveaus Middelbare school, MBO, HBO, UniversiteitPlaatsZwolleWerkuren per week24 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Parttime (overdag), Vakantiewerk, Tijdelijke fulltime baanSalarisindicatie €15,00 per uur Verantwoordelijk voorJe bent verantwoordelijk voor het helpen van mensen met vragen over de e-bikes.Gepubliceerd op16-04-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in