+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Begeleider bijbaan voor student Verpleegkunde voor €20 p.u. (starter) Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tamarinde

Gevraagd

  • 12 - 24 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan
  • 20 p/u

Vacatureomschrijving

Wat als je als student Verpleegkunde meteen de ervaring kan opdoen die de rest van je veelbelovende carrière zal vormen?

De Tamarinde is een non-profitorganisatie die bestaat uit een groep gemotiveerde zorgstudenten zoals jij. Onze missie: samenwerken aan de volgende generatie gezondheidszorg. Dat doen we door zorginstellingen in de gehandicaptenzorg en GGZ van goed opgeleide zorgstudenten te voorzien.

Zo verbeteren we samen de zorg:
  • Samen gaan we op zoek naar een plek die het best aansluit bij jouw opleiding. We kijken goed naar wat je studeert en waar je ambities liggen.
  • Op Lohengrin zoeken we studenten die gedreven zijn om te leren over mensen met een begeleidingsvraag en die een positieve impact willen maken. Open communicatie, samenwerking en proactiviteit zijn essentieel.
  • Je werkt nauw samen met collega's in een ondersteunende en leerzame omgeving, om de werkdruk te verminderen en de kwaliteit van de zorg te verbeteren.
  • Bij Lohengrin leer je de praktische basiszorg, zoals ADL werkzaamheden, dit vormt slechts het begin. Het gaat verder dan dat. Je leert intensief te observeren, te begrijpen wat onze bewoners nodig hebben en hen de veiligheid en structuur te bieden die zij verdienen. Bovendien helpt het werken hier je om het gedrag van de bewoners te interpreteren. Wat proberen ze je echt te vertellen? Welke vraag schuilt er achter hun gedragingen?
"Als verpleegkundestudent bij Lohengrin heb ik niet alleen de complexiteit van de menselijke gezondheid leren begrijpen, maar ook de diepgang van menselijke connecties. Elke dag hier heeft mijn passie voor Verpleegkunde aangewakkerd en mij voorbereid om niet alleen een Verpleegkundige, maar ook een empathische zorgverlener te worden" Jasmijn (student
Verpleegkunde)

Dit breng je mee:
1. Je studeert momenteel Verpleegkunde (HBO), en hebt minimaal je propedeuse behaald.
2. Werkervaring? Nee hoor, dat is niet nodig voor deze bijbaan. Een enthousiaste en leergierige houding is al voldoende!
3. Je wil graag praktijkervaring opdoen in je vakgebied.
4. Je bent beschikbaar voor langere periode om 12-24 uur per week te werken. We zorgen ervoor dat je in de weken van tentamens iets minder hoeft werken. Bij voorkeur flexibele uren.

Waarom starten in een bijbaan in de zorg?
1. Je krijgt de unieke kans om vroeg in je opleiding praktijkervaring op te doen - iets wat veel studenten pas bij een stage of na de studie krijgen.
2. Je verdient een bovengemiddelde vergoeding van €20,- per uur.
3. Je doet niet alleen ervaring op, maar krijgt ook de kans om waardevolle aantekeningen te behalen, zoals het uitdelen van medicatie en omgaan met complex gedrag.
4. Je ontvangt persoonlijke intervisie van ervaren specialisten die je helpen te groeien als professional.
5. Je bouwt een waardevol netwerk op van gemotiveerde, gelijkgestemde zorgstudenten.
6. Je krijgt toegang tot kosteloze collegereeksen met vooraanstaande sprekers uit het veld zoals Theo Compernolle, Erik Scherder en Damiaan Denys.
7. Je neemt deel aan interne trainingen, zoals 'Driehoekskunde', omgaan met weerstand en 'Geef me de vijf' die bijdragen aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Over deze kans op het Scorlewald-terrein
Op Lohengrin woont een diverse groep bewoners met een verstandelijke beperking, zoveel aangeboren als niet aangeboren. We hebben bewoners met autisme, syndroom van down, dwangstoornissen, psychiatrische problematieken etc. De jongste bewoner is 27 jaar en de oudste 70. Er is hierdoor veel diversiteit in zelfstandigheid en in niveau.

"Bij de Raphaëlstichting begeleid ik mensen en help ik hen in hun dagelijkse activiteiten. De uitdaging van communicatie met deze bewoners en het begrijpen van hun behoeften maakt elke dag anders en leerzaam." Eva (student Verpleegkunde)

Vergeet het stereotype beeld van 'zwaar werk' en 'agressie'; de gehandicaptenzorg is zoveel meer en wij helpen je dat te ontdekken. Hebben we je enthousiast gemaakt?

Mis dit avontuur niet
Deze bijbaan is populair dus reageer direct! Al meer dan 100 zorgstudenten bouwen via de Tamarinde aan hun cv.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel gerust even met Jessie Overbeek, Regiomanager, op 06-52533667. Zij vertelt je graag alles over deze locatie en de Raphaelstichting. Je kan haar ook een bericht sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.k of WhatsApp.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in