+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

HR Medewerker Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Daaf

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 3.400 p/m

Vacature in het kort

Wil je werken als HR Assistent in een team dat volop in ontwikkeling is? Je komt te werken op een kantoor in het hart van een stad, waar je samen met 8 collega's aan verschillende projecten werkt. Jouw taken zijn onder andere het verwerken van HR gegevens en het bijhouden van de administratie. Thuiswerken is ook mogelijk. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een sociale en dienstverlenende collega met HR ervaring en hou je er van om jouw collega's te ondersteunen binnen het HR vakgebied?

Op dit moment is de HR afdeling volop in ontwikkeling en lopen er meerdere projecten rondom het automatiseren en optimaliseren van HR processen. De afdeling wil klaarstaan voor de toekomst en processen sneller, efficiënter en minder foutgevoelig maken. Omdat dit een tijdrovend proces is, is er behoefte aan extra ondersteuning op de afdeling t.b.v. de HR administratie. 

In deze rol ben je verantwoordelijk voor een aantal ondersteunende taken zoals de administratieve verwerking van in-, door-, en uitstroom van medewerkers, het verwerken van mutaties, het opstellen van overeenkomsten, het bijhouden van meerdere HR mailboxen en de administratieve verwerking en follow up m.b.t. verzuim.

Je zal nauw samenwerken met jouw 8 collega's op de HR afdeling (1 HR Manager - 5 HR Adviseurs - 2 HR Assistenten). Op maandag voert het hele team gezamenlijk overleg, daarom is het fijn als je sowieso op de maandag kan werken. De overige werkdagen zijn in overleg nader te bepalen. 

Je kan in deze functie onder schooltijden werken; de 24 uur per week zijn te verdelen over 3 of 4 dagen. 


Wat wij vragen

Om als HR Medewerker succesvol te kunnen zijn, zijn er een paar dingen belangrijk. Zo is het belangrijk dat je:

  • Beschikt over de basiskennis van de HR wet- en regelgeving;
  • Dat je van nature ondersteunend en oplossingsgericht bent;
  • Dat je gewend bent met digitale systemen te werken, bij voorkeur Afas Profit;
  • En dat je 24 uur per week beschikbaar bent en op de maandag kan werken. 
Wat wij bieden

De HR afdeling is continu in ontwikkeling. Daarom is er op dit moment behoefte aan een HR Medewerker voor de periode van 1 jaar. Voor daarna kunnen er (nog) geen garanties gegeven worden, maar ook wordt er niet uitgesloten dat de baan een vast karakter zou kunnen krijgen.

Waar mag je op rekenen:

  • Een parttime baan voor 24 uur per week voor in ieder geval 1 jaar, met kans op verlenging;
  • De mogelijkheid om te werken onder schooltijd (maandag is een vaste werkdag i.v.m. het HR teamoverleg dat op maandag plaatsvindt);
  • Een salaris tussen de €2.900 - €3.400 bruto per maand op basis van 40 uur per week;
  • De mogelijkheid om thuis te werken, voor ongeveer 50% van de tijd;
  • 2 fijne HR Assistent collega's waar je intensief mee zal gaan samenwerken. 
Over het bedrijf

Een informele club, gevestigd in hartje Amersfoort, die zich dagdagelijks inzet om maatschappelijk relevante projecten voor interessante opdrachtgevers tot een succes te brengen. Al 60 jaar zijn zij een toonaangevend adviesbureau binnen de overheid en het bedrijfsleven en buigen zij zich over de grote en urgente thema’s van deze tijd. Denk aan zorg, veiligheid, diversiteit, mobiliteit, digitalisering, duurzaamheid, energie, financiën en gezondheid. 

De organisatie is goed te bereiken vanuit Utrecht, Hilversum en Almere, met voldoende parkeergelegenheid. Prettig samenwerken in een flexibele en creatieve omgeving is wat zij nastreven en naast hun stevige roots in Nederland, hebben zij ook internationale ambities. De organisatie telt zo'n 380 collega's en het grootste deel van deze collega's werkt veel op locatie, thuis of bij de klant. Op het prachtige kantoor in Amersfoort vind je gemiddeld zo'n 30 collega's welke werkzaam zijn op de afdelingen Finance, Facilitair, HR, de receptie en ICT.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in