+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.
Laad meer vacatures

HR Medewerker - Healthcare Producten - Nieuwegein (32-40) Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Page Personnel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze rol als HR Medewerker ga je helemaal op in het personeelswerk. Je werkt samen met een nieuwe HR Manager om de afdeling te vernieuwen en te laten groeien. Je taken zijn heel divers, van het helpen van nieuwe collega's tot het werken aan grote projecten. Je krijgt de kans om creatief te zijn en oplossingen te bedenken voor verschillende zaken. Je werkt in een team waar een goede sfeer is en waar je elke dag met plezier naartoe gaat. Plus, er is gratis parkeergelegenheid en een goede pensioenregeling. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Duik in deze uitgebreide HR-rol, waar je je van begin tot eind stort op de operationele aspecten binnen het personeelsveld. Samen met de nieuwe HR Manager geef je de afdeling een frisse start en bouw je mee aan een solide fundament voor een geavanceerde afdeling.

Omschrijving

In je rol als HR Medewerker wordt je betrokken bij een breed scala aan taken en ben je het aanspreekpunt voor iedereen binnen de organisatie, van nieuwe medewerkers tot aan de directie en van analytische denkers tot praktische uitvoerders. Dit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is en brengt een dynamiek met zich mee die de functie voortdurend interessant en uitdagend houdt. Je verantwoordelijkheden beslaan de volledige levenscyclus van de medewerker, waarbij je nauw samenwerkt en overlegt met de lijnmanagers die fungeren als jouw directe sparringpartners. Daarnaast onderhoud je contacten met HR-collega’s binnen andere Nederlandse vestigingen en over de grenzen heen.

De afdeling Human Resources is zichzelf aan het heruitvinden, wat ruimte biedt voor het initiëren en uitrollen van diverse projecten. Op dit moment zijn twee interim collega’s al hard bezig met het leggen van een stevige basis. Aan jou de taak om op dit fundament voort te bouwen en verdere verbeteringen aan te brengen. Je krijgt de kans om creatieve en efficiënte oplossingen te bedenken voor het updaten van het personeelshandboek, het stroomlijnen van administratieve processen en het duidelijker in kaart brengen van de wervingsprocedures.

Aanbod

Als jij na twee gesprekken net zo enthousiast bent als je nieuwe collega’s, dan gaan we direct over naar een aantrekkelijk aanbod. Je treedt direct in dienst bij de werkgever. Dit fulltime contract (40 uur per week) omvat de volgende elementen:
  • Een jaarsalaris tussen de €33.600 en €39.600. Dit staat gelijk aan de €2.800-€3.300 per maand.
  • 8% vakantiegeld boven op je jaarlijkse salaris.
  • 25 vakantiedagen om van je welverdiende rust te genieten.
  • Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.
  • Een functie waarbij je aan veel verschillende projecten kan werken.
  • Gratis parkeergelegenheid direct bij het kantoor.
  • Basis en aanvullende pensioenregeling.
  • Een werksfeer waar je elke dag met plezier naartoe gaat.
  • Een stabiele sector waarbij de markt continue aan het groeien is.
  • Een stabiele werkgever waar je op lange termijn kunt bouwen aan je carrière.
Voor vragen over deze procedure kun je terecht bij Thomas Jackson, Manager bij Page Personnel Sales en Business Support. Na het versturen van je LinkedIn-profiel of cv kun je contact opnemen via telefoon of Whatsapp op 06.1220.1459.

Gevraagd

Voor deze veelzijdige rol zijn we op zoek naar iemand die reeds een aantal jaar ervaring heeft verzameld binnen een brede HR-rol. Je bezit een solide fundament op het gebied van human resources dankzij je afgeronde HR-opleiding. Je kenmerkt jezelf als iemand die initiatief neemt, actiegericht is en niet terugdeinst voor het grondig en volledig aanpakken en afronden van taken. Het spreekt je aan om hoofdzakelijk vanuit het kantoor te werken, en je bent bij voorkeur beschikbaar om fulltime bij te dragen. Mocht je de voorkeur geven aan een vaste dag thuiswerken of ben je beperkter beschikbaar, dan staan we open voor een dialoog om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsomschrijving

Jouw toekomstige werkgever speelt een actieve rol in de markt van zorgproducten, met een focus op commercie en een aanwezigheid die zich uitstrekt over de hele wereld. Deze organisatie, die meerdere ondernemingen en merken onder haar vleugels heeft, beschikt over drie kantoren in Nederland. Hoewel de kantoren lokaal geworteld zijn, zul je merken dat de sfeer verrassend internationaal is, met regelmatige samenwerkingen met HR-collega’s uit verschillende landen.
Je nieuwe standplaats is het kantoor in Nieuwegein Zuid, een plek waar ongeveer 50 medewerkers dagelijks bijdragen aan het succes van de organisatie, verdeeld over afdelingen zoals sales, marketing, klantenservice, logistiek, financiën, bedrijfsondersteuning en human resources. Samen met de HR Manager, die op het punt staat om te starten, vorm jij een essentieel team binnen de HR-afdeling. Jij zal je richten op de operationele en administratieve taken binnen human resources, een rol waarbij je een belangrijke steunpilaar bent voor zowel het team als de organisatie.
De bereikbaarheid van het kantoor is optimaal, met de auto kom je er gemakkelijk en parkeren doe je kosteloos direct voor de deur. Het gebouw zelf staat representatief in de omgeving en binnen heerst er een cultuur die zich kenmerkt door openheid, integriteit, en een directe manier van communiceren. Een omgeving waar je gewaardeerd wordt voor wie je bent en waar je jouw professionele pad verder vorm kunt geven.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in