+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

(leerling) Schilder Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BaanMeesters

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.029 - € 2.110 p/m

Vacature in het kort

Bij ons schildersbedrijf krijg je de kans om te groeien en een echte SchilderMeester te worden. Je werkt zowel binnen als buiten, op verschillende plekken. We zijn een klein team dat veel waarde hecht aan kwaliteit. Je leert veel en krijgt hulp van ervaren schilders. Ook kun je een schildersopleiding volgen. We bieden een goed salaris en er zijn mogelijkheden om door te groeien naar een vast contract. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Het bedrijf

We zijn een klein en gemotiveerd renovatie,- en schildersbedrijf. We richten ons voornamelijk op particuliere klanten en kwaliteit van werken staat hoog in het vaandel. Bij dit bedrijf kun je je ontwikkelen tot een echte SchilderMeester!

De baan

Als (leerling)schilder heb je een afwisselende baan, je bent zowel binnen als buiten aan de slag en iedere keer op een andere werkplek!

We zijn een klein en gemotiveerd schildersbedrijf die zich voornamelijk richt op renovatie en onderhoud binnen de particuliere markt. Wij zoeken dan ook een (leerling) schilder, met het liefst eigen vervoer die graag wil meewerken om opdrachten kwalitatief uit te voeren. Uiteraard krijg je begeleiding, hulp en/of tips van een SchilderMeesters. De werkzaamheden bevinden zich voornamelijk in de omgeving van Amersfoort.

Functie eisen

Wij zoeken serieuze kandidaten die graag een start willen maken in het schildersvak. Je bent sociaal en communicatief vaardig, gezien de omgang met particuliere klanten. Je bezit een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bent leergierig en flexibel om een veelvoud aan taken op te pakken, zo ook het voorwerken, afdekken en opruimen van de materialen.

Wij bieden

  • Loon volgens de cao, maar dit zal ergens tussen de €2029,- en €2110,- liggen;
  • Volledige BBL-schildersopleiding via SchilderMeesters;
  • Hecht en jong team;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Zicht op vaste aanstelling.

Reageren

Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij Floris Snoek op telefoonnummer 0341-437030. Indien u geïnteresseerd bent in deze functie ontvangen wij graag uw persoonlijke gegevens, bij voorkeur per e-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in