+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
Laad meer vacatures

Schilder Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In een veelzijdig schildersbedrijf werk je aan binnen- en buitenschilderwerk, houtrotreparaties, en meer. Je maakt huizen mooi en beschermt ze tegen weer en wind. Als schilder kun je zelfstandig en in teamverband werken. Je krijgt een goed salaris en kunt kiezen hoe je pensioen opbouwt. Als je goed werkt, is er kans op een vast contract. Ook kun je bij ons sparen voor leuke cadeaus en meedoen aan gezellige evenementen. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Je komt terecht in een allround schildersbedrijf waarin jij als schilder aan de slag met werkzaamheden variërend van binnen- en buitenschilderwerk tot houtrotreparaties en eventueel ook spuitwerk en glaszetten. Bij voornamelijk particuliere projecten ga jij het beste in gebouwen weer naar boven halen en ervoor zorgen dat ze weer jarenlang tegen alle weersomstandigheden beschermd zijn. Je gaat werkzaam zijn in en rondom Hilversum.


Ben jij het?

Als ervaren schilder kun jij zelfstandig aan de slag, maar ook in teamverband kom je goed tot je recht. Je communiceert op een prettige en duidelijke manier met jouw collega's en met de bewoners van de woningen waar je aan werkt. Je bent in het bezit van een rijbewijs, zodat je ook op individuele projecten kunt belanden.


Wat wij bieden

Gebaseerd op jouw ervaring als schilder begin je met een brutosalaris tussen de €2.600,- en €2.900,- per maand. Je kiest zelf voor een uitbetaling per week of per vier weken. Bouw jij liever extra pensioen op of kies je voor een hoger netto salaris? Jij geeft jouw voorkeur voor het type pensioenopbouw. Wanneer je goed werk aflevert en de samenwerking fijn verloopt zullen er binnen korte tijd al mogelijkheden liggen tot een vast contract. Bij Faber bieden we al onze schilders persoonlijke ondersteuning, zodat we eventueel de juiste opleidingsmogelijkheden kunnen aanbieden en we ervoor kunnen zorgen dat je dagelijks met plezier naar je werk blijft gaan. Met ons puntensysteem spaar je bij ieder uur dat je aan het werk bent voor leuke cadeaus, zoals gereedschappen en dagjes weg. Kom je ook met al je Fabercollega's bijpraten tijdens onze jaarlijkse borrels en barbecues?


Waar jij werkt

Neem snel contact met ons op om te gaan ontdekken wat wij voor elkaar kunnen gaan betekenen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in