+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Huizen.
Laad meer vacatures

Schilder (27 Maart 2024) Huizen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons ga je aan de slag met het schilderen van grote gebouwen, zodat ze er weer prachtig uitzien. We waarderen jouw vakmanschap en helpen je groeien door het volgen van cursussen. Je verdient een goed salaris en bouwt direct pensioen op. Ook kun je punten sparen voor leuke cadeaus. We organiseren jaarlijks een zomer barbecue en kerstborrel voor alle collega's. Dit alles in een bedrijf dat kwaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel heeft. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Bij Faber ga jij voor een opdrachtgever aan de gang die grote projecten aanneemt in 't Gooi. Hier ga je de grote gebouwen en panden voorzien van kleur zodat ze de komende jaren er stralend uitzien. Jij bent bereid je handen uit de mouwen te steken om er samen met je collega's een mooi geheel van te maken. Bij Faber willen we jouw wensen realiseren en sta jij als vakman centraal, dat is namelijk ons werk en vinden wij normaal!


Ben jij het?

Zit jij op dit moment thuis en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of zit jij in de ideale uitgangspositie omdat je al werk hebt maar toch nieuwsgierig bent wat Faber jou kan bieden? In beide gevallen zijn we op zoek naar jou. Als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor jou als schilder in het groot onderhoud, twijfel niet en Neem voor meer info contact op. Relevante schilder ervaring is vereist, daarnaast beschik je over een goede werkhouding en ben je collegiaal.


Wat wij bieden

Wij belonen onze vakmensen conform de CAO voor schilders, dit houdt in dat je direct pensioen opbouwt en het salaris tussen de € 2.500 en € 3.500 is per maand. Er zijn twee soorten pensioen waaruit jij kan kiezen: Stipp of BPF Schilders. Daarnaast wil Faber jou graag helpen door ontwikkelen, dit houdt in dat je twee cursussen of trainingen per jaar kan volgen via ons. Ook spaar je met elk gewerkt uur punten op waarmee je in onze Faber App leuke cadeaus kan aanschaffen. Daarnaast vinden wij de relatie met jou erg belangrijk, daarom ben je elk jaar ook welkom op de zomer barbecue en kerstborrel met alle Faber collega's.   Geïnteresseerd in deze vacature als schilder of heb je nog aanvullende vragen? Solliciteer dan direct of voel je vrij om contact met ons op te nemen.


Waar jij werkt

Je bent welkom bij een traditioneel familiebedrijf, door vader overgedragen aan zoon. Het is een groeiende multiculturele organisatie, deze dagelijks bezig is het met innoveren in technieken en materialen. Een bedrijf niet alleen gespecialiseerd in schilderwerk, maar ook in vloercoatings. Kwaliteit staat bij dit schildersbedrijf hoog in het vaandel, maar is er ook voldoende mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in