+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Assistant-Secretaresse Charity Interim *PT * HBO/ WO * English Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 20 - 24 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Assistant; als inhoudelijke Secretaresse werk je in een parttime baan samen met je twee collega’s Executive Assistant, de Business Support en de CEO van deze internationale Charity organisatie. Als Assistant bied je support aan de organisatie. Focus in deze parttime interim Secretaresse baan, heeft support bieden bij meetings. Denk hierbij niet alleen aan vergaderingen met interne collega’s over de gehele wereld, maar ook met externe partijen. Het ervoor zorgen dat zowel on- als offline meetings gepland worden (rekening houdend met tijdzones), agenda’s opgesteld en voorbereid zijn, logistiek georganiseerd is, actiepunten voldaan, etc. behoren tot jouw werkzaamheden. Ook zet je inhoudelijke presentaties op voor de verschillende doelgroepen en past daarbij je toon & stijl aan d.m.v. PowerPoint. Alle informatie die je nodig hebt, haal je uit de organisatie, ook de cijfermatige informatie. Je gebruikt daarbij Excel en PowerBI ook regelmatig. Natuurlijk kan je altijd nog meer werkzaamheden naar je toetrekken.
 

Gevraagd

Assistant – Secretaresse; jouw enthousiasme groeit als je het profiel leest.  Je hebt een open houding en werkt graag in een baan waar je echt toegevoegde waarde kan leveren, niet alleen voor jouw collega’s, maar ook jouw deel bijdragen aan een mooiere maatschappij. Jouw opleidingsachtergrond (HBO, WO-niveau) heb je aangevuld met Assistant ervaring. Jouw Engelse talenkennis is uitstekend – near native. Daarnaast werk je gestructureerd, ben je (organisatie) sensitief, zorgvuldig, kan je goed omgaan met deadlines, nauwkeurig, inhoudelijk geïnteresseerd en bovenal een fijne collega! Jouw kennis van PowerPoint, Teams, Outlook en Excel zijn goed. Je bent de komende 4 maanden, parttime, voor 20- 24 uur beschikbaar.
Procedure: Telefonisch kan er helaas geen extra informatie vertrekt worden. Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per email (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.) te doen.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Assistent – Secretaresse; een van de mooiste parttime interim Secretaresse banen die er bestaan binnen een bijzondere organisatie, waar je echt verschil kan maken. Niet alleen voor de organisatie, maar ook voor de maatschappij. Een verantwoordelijke rol in een interessante werkkring binnen een internationale omgeving, met voertaal Engels. Bij gebleken geschiktheid word je een detacheringscontract via Career Factory geboden, of je start op ZZP-basis. Beiden is mogelijk. Thuiswerken is ook een optie! Ook is het mogelijk om vanuit het grachtenpand in Amsterdam te werken. Er gebeurt veel in de organisatie, waardoor je ook alle mogelijkheden voor jezelf kunt creëren om je functie uit te breiden.

Uren

20 - 24 uur
24

Bedrijfsomschrijving

Een scale-up die filantropische projecten over de gehele wereld ondersteunt. Engels is de voertaal. Voor het hoofdkantoor in Amsterdam komen wij graag in contact met een Assistant / Secretaresse. Je maakt deel uit van een hecht team van professionele en zeer gemotiveerde collega’s. Naast dat zij professioneel, gestructureerd en kwaliteit van dienstverlening belangrijk vindt, is zij zeker ook mensgericht. ‘Warm’ is het woord dat de cultuur en collega’s het beste omschrijven. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in