+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Beleidsadviseur & Projectmanager * Sustainability * Energie Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als beleidsadviseur Duurzaamheid & Energie transitie ben je werkzaam als de kennis - specialist in een zeer veelzijdige, solistische verantwoordelijke rol, waarin je veel kunt betekenen. Je kunt grote toegevoegde waarde bieden als het gaat om energie transitie en klimaatdoelstellingen. De nieuwe warmtewet gaat veel veranderen, dat zeker invloed heeft op je rol. Veel netwerken, lobbyen, contact onderhouden met de diverse stakeholders (zowel in- als metname extern), ook de organisatie vertegenwoordigen bij externe inhoudelijke meetings en de vertaalslag maken naar SWOT’s. Daarnaast richt je je op subsidiemanagement & vergunningen. Het participeren in multidisciplinaire projecten waar je verschillende rollen aanneemt is ook een belangrijk onderdeel van je rol. Je acteert altijd vanuit jouw specialisme Duurzaamheid & Energie transitie. Als Beleidsadviseur Duurzaamheid & Energie rapporteer je direct aan de directeur van dit MKB bedrijf; het voorbeeld in Nederland!
 

Gevraagd

Beleidsadviseur Sustainability; je bent nuchter, energiek, mensgericht, gedreven, doelgericht en voelt je thuis in een omgeving waar jouw input er echt toe doet! Je hebt een afgeronde universitaire studie en minimaal 4 jaar relevante werkervaring (bijvoorkeur als beleidsadviseur in een soortgelijke omgeving). Sustainability/ Duurzaamheid heeft jouw interesse. Jouw communicatieve vaardigheden, blijken onder andere uit jouw uitstekende kennis van de Nederlandse taal, goede uitdrukkingsvaardigheden, hoofd- van bijzaken weten te onderscheiden en uitstekend luisterend vermogen. Je weet als geen ander draagvlak te creëren en anderen te enthousiasmeren en te overtuigen van je beleid. Door jouw up to date kennis over de materie ‘Duurzaamheid’ weet jij adequaat te handelen en kom je met goede initiatieven. Jouw zelf startende- en doorzettingsvermogen helpen je (verbeter)voorstellen om te buigen in daadwerkelijke acties!. Als Beleidsadviseur Duurzaamheid & Energie sta je voor jouw woord en maak je het waar!
Procedure: Voor eventuele vragen, verzoek ik je deze per email te stellen. Telefonisch kan er helaas geen reactie worden gegeven.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een mooie vaste baan als Beleidsadviseur Sustainability binnen een bijzonder bedrijf. Kleinschalig qua omvang, maar groots qua impact en resultaten op het gebied van Duurzaamheid! Jouw rol doet er echt toe en je kunt verschil maken binnen deze energie(ke), hartelijke en gedreven organisatie. Zij is warm, mensgericht, professioneel en het spreekt voor zich dat ze duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Er wordt een bepaalde tijd contract en een passend salaris geboden, afhankelijk van opleiding en ervaring van E 3.500,-- tot E 5000,--  bruto per maand. Tevens biedt zij mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovenal biedt zij een fijne werkomgeving waar je jouw rol als inhoudelijke professional Duurzaamheid kan waarmaken!
                                                       
 

Bedrijfsomschrijving

Als Beleidsadviseur Sustainability werk je voor een modern warmtebedrijf, gevestigd in een mooi pand in Amsterdam Noord. Een zeer uitdagende, veranderende en ambitieuze werkomgeving; gecreëerd door externe factoren zoals de nieuwe warmtewet, energietransitie en klimaatdoelstellingen, maar ook door de ambitieuze doelstellingen van het bedrijf zelf. Korte lijnen, betrokkenheid & eigenaarschap typeren de wijze waarop er met elkaar wordt samengewerkt. De cultuur kan het best omschreven worden als nuchter, professioneel, hartelijk, warm en mensgericht. Zij heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in