+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Purmerend.

Beleidsadviseur verzuim Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Zorgcirkel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.767 - € 5.593 p/m
  • 13e maand, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Het beheersen van verzuim is cruciaal, vooral in een krappe arbeidsmarkt. Als beleidsadviseur verzuim bij De Zorgcirkel draag je bij aan het welzijn en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Je ontwikkelt en optimaliseert beleid, maakt analyses en adviseert op strategisch niveau. Geniet van een jaarcontract met zicht op vast, een stimulerend opleidingsbeleid, een fietsplan, sportabonnementvergoeding, en meer. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

📍 Purmerend

💰 €3.767 – €5.593

🕓 28-36 uur per week

Beleidsadviseur verzuim | locatie De Wielingen

Het beheersen van verzuim is van essentieel belang en al helemaal als de arbeidsmarkt ook nog eens erg krap is. We zoeken daarom een verzuimexpert met beleidsmatige ervaring die ons daarmee komt helpen.

Jouw nieuwe baan
Het zorgen voor mensen is ons bij De Zorgcirkel op het lijf geschreven. Dit doen we ook met grote zorgvuldigheid voor onze eigen medewerkers. Ook wanneer er sprake is van verzuim en we werken aan het welzijn en de duurzame inzetbaarheid van deze medewerkers. Momenteel spelen de HR-adviseurs een grote rol in het adviseren rondom verzuim. Met alle ontwikkelingen gaande voelen we de noodzaak nog meer in verzuimmanagement te investeren om onze managers, de HR-adviseurs en medewerkers optimaler te gaan faciliteren. Er is daarom besloten een verzuimteam op te richten, waarvoor een beleidsadviseur verzuim wordt geworven. In dat verzuimteam zijn ook een casemanager verzuim en een administratief medewerker werkzaam. Maak jij de cirkel compleet? 

Als beleidsadviseur verzuim ben je gericht op het beheersen van verzuim en het beperken van de bijbehorende risico’s. Je ontwikkelt, optimaliseert en actualiseert beleid rondom verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid. Met jouw kennis en expertise zorg je voor een stevige basis op deze onderwerpen en een juiste inrichtingen van processen. Je maakt scherpe analyses van het verzuim, legt knelpunten bloot en draagt verbetervoorstellen aan. Je voorziet MT-leden, managers en HR-adviseurs van gevraagd en ongevraagd advies en onderbouwt dit met passende rapportages. 

Ook schep je inzicht en adviseer je over beleidskeuzes om schadelast van ziektewet en WGA te beperken. En adviseer je over strategische keuzes in verzuimverzekeringen, subsidies en eigen risicodragerschap. Je stuurt hierbij op het beperken van risico’s en kosten.

In de organisatie coördineer je alle verzuimrollen en verzuimfuncties binnen HR. Participeer je in en/of leid je projecten op beleidsterreinen zoals cultuur, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid en zal je als sparringspartner voor HR-adviseurs fungeren in complexe of meervoudige casuïstiek. Vanuit jouw expertise ga je een rol spelen in de kennisontwikkeling in het verzuimteam, leidinggevenden en onder HR-adviseurs.

Ook behoren relatiebeheer met derde partijen, het volgen van WGA-dossiers na uitdiensttreding en de regres aanvragen beoordelen tot jouw werkzaamheden. 

Dit is wat je krijgt
Jij doet je werk het beste als wij goed voor je zorgen. Dat begint natuurlijk met een fijn team van collega’s en een goede, zorgvuldige inwerkperiode. En we vinden jouw ontwikkeling belangrijk, want jouw groei is onze groei. Daarom stimuleren wij jouw ontwikkeling met praktijkgerichte opleidingen en kun je binnen De Zorgcirkel altijd doorgroeien naar een andere functie, afhankelijk van waar je ambities liggen. 

Daarnaast bieden we jou:

  • Zinvol en uitdagend werk binnen de zorg;
  • Betrokken en bevlogen collega’s, die dicht bij je staan en je helpen als je vragen hebt;
  • Meteen een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een cao VVT salaris, FWG 60: wat zich vertaalt naar min. €3.767 en max. €5.593 o.b.v. 36 uur excl. onregelmatigheidstoeslag; 
  • Een 13e maand en uiteraard 8% vakantietoeslag;
  • Een pensioenregeling, waarvan wij 50% bijdragen;
  • Een fietsplan;
  • Vergoeding van je reiskosten;
  • Een bijdrage van 20 euro per maand aan je sportabonnement;
  • Collectieve kortingen op verzekeringen;
  • Gratis toegang tot online coaching.

Dit is wie je bent

  • Je hebt een diploma Regie op Verzuim, Post Bachelor Register Casemanagement of RCCM;
  • Je beschikt over kennis m.b.t. verzuim en re-integratie om beleid voor de organisatie te kunnen ontwikkelen;
  • Je kan sturen op beperken verzuimrisico’s en kosten;
  • Je hebt ervaring met het coördineren van alle rollen en functies op gebied van verzuim;
  • Als mens ben je een verbinder, toegankelijk, heb je coachende vaardigheden en samenwerken zit van nature in je;
  • Je bezit goede gespreksvaardigheden op managementniveau.

Dit zijn wij
De Zorgcirkel is specialist in ouderenzorg, -behandeling en -revalidatie. Dit gebeurt bij voorkeur bij mensen thuis maar ook bij onze ruim 30 locaties in het midden van Noord-Holland.

Je gaat werken in het HR-team bestaande uit adviseurs, strategisch adviseurs, recruitment, salarisadministratie, personeelsadministratie, support, leren en ontwikkelen en flex en planning. Een leuke, enthousiaste club, die elkaar steunen, betrokken zijn, die zich over elkaar ontfermen en er elke dag hard voor werken De Zorgcirkel als goede en leuke werkgever op de kaart te zetten.

Oriënteren of solliciteren?
We horen graag van je. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact op met Mario Verlaat, HR directeur via 06-44526292. We kijken uit naar je komst.

Al onze vacatures zien? Ga naar  

Onze mails komen soms helaas in de spam. Hou deze dan ook goed in de gaten na je sollicitatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in