+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Secretarieel Medewerker Internationaal Advocatenkantoor Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

StudiJob

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Werken als Secretarieel Medewerker bij een Internationaal Advocatenkantoor

Vind jij het leuk om in een ondersteunde rol te werken en heb je affiniteit met het juridische werkveld? Heb je al wat ervaring met secretariële werkzaamheden en lijkt het je leuk je hier verder in te ontwikkelen? Klinkt het werken bij een Internationaal Advocatenkantoor jou goed in de oren? Lees dan verder en solliciteer!



Gevraagd

Werken bij dit Internationale Advocatenkantoor

Dit advocatenkantoor is een grote internationale speler op juridisch gebied. Inmiddels zitten ze al meer dan 100 jaar in Nederland en leveren ze juridische diensten aan zowel nationale als internationale cliënten. Bij de juridische diensten kun je onder andere denken aan Corporate, Employment, Finance, Intellectual Property & Technology en Tax.

Binnen dit advocatenkoor bestaan er 7 praktijkgroepen. Elke praktijkgroep heeft zijn eigen aandachtsgebied zoals bijvoorbeeld Corporate, Employment, Finance, Tax, etc. Ook heeft elke praktijkgroep zijn eigen HUB. Dit is het secretariaat van de praktijkgroep en daar ga jij onderdeel van uitmaken. Samen met een teamlead, secretariële medewerkers en financiële medewerkers ondersteun je de praktijkgroep. De collega's van de HUB en de praktijkgroep staan in nauw contact met elkaar en sluiten ook aan bij elkaars teamuitjes. Over het algemeen is de sfeer binnen de HUB informeel en staan collega's altijd klaar om elkaar te ondersteunen waar nodig.



Aanbod

Wat ga je doen als Secretarieel Medewerker?

Jij bent verantwoordelijk voor verschillende secretariële werkzaamheden om de advocaten uit jouw praktijkgroep te ontzorgen. Agendabeheer, het boeken van reizen, afhandelen van correspondentie en het organiseren van evenementen en bijeenkomsten zijn allemaal onderdeel van jouw takenpakket. Wat deze rol uitdagend maakt, is dat je ook echt betrokken bent bij de juridische kant van zaken. Je bereidt namelijk zelfstandig stukken voor die uiteindelijk naar de rechtbank moeten worden gestuurd.

Verder ga jij:

  • Dossiers aanmaken en up-to-date houden;
  • Fysieke en digitale dossiers archiveren;
  • Je collega's die de facturatie verzorgen, ondersteunen indien nodig.
Dit heb jij in huis

Jij bent mbo/hbo-geschoold en bij voorkeur heb je een juridische opleiding afgerond. Je hebt affiniteit met secretariële werkzaamheden en je hebt al soortgelijke werkervaring opgedaan. Het lijkt je leuk om je verder te ontwikkelen binnen het juridische werkveld in een internationale context. Daarom beheers jij zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed.

Verder ben jij:

  • Behendig met digitale systemen;
  • Leergierig. Voor de ondersteuning bij het opstellen van de stukken voor de rechtbank, is enige inhoudelijke kennis nodig. Deze kennis dien je niet van tevoren al te hebben, maar je moet het wel leuk vinden hier verder over te leren;
  • Dienstverlenend ingesteld en ben je communicatief sterk.
Dit biedt het Internationale Advocatenkantoor

Jij kan per direct aan de slag als Secretarieel Medewerker voor 32-40 uur per week. Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever. Afhankelijk van jouw opleidingsachtergrond en relevante werkervaring, wil de organisatie samen met jou kijken naar een passend salaris.

Zie jij jezelf al werken als Secretarieel Medewerker bij een advocatenkantoor? Solliciteer direct!

Via de knop op deze pagina! Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met Loes via onderstaande info!

Bij StudiJob kijken wij verder dan jouw cv, wat ook inhoudt dat wij alle kandidaten die op deze vacature solliciteren gelijk behandelen zoals beschreven in ons antidiscriminatiebeleid. Ben jij een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt? Niet bij ons! We moedigen je aan om altijd te solliciteren, zodat we in gesprek kunnen over alle mogelijkheden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in