+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Intercedent IT Klantcontact Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Randstad Nederland

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.550 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Als intercedent in de IT-branche bij Randstad krijg je de unieke kans om mee te bouwen aan een innovatieve propositie. Je werkt met een team waarin eigen inbreng centraal staat, en je plaatst IT-helpdeskmedewerkers bij zowel MKB klanten als grote bedrijven. Geniet van een baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid, en een uitgebreid opleidingsaanbod. Plus, profiteer van een interessante bonus- en aandelenregeling, en uitstekende voorzieningen voor je thuiswerkplek. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Ben jij commercieel, een adviseur, een bemiddelaar en een coach voor je flexkrachten en heb jij affiniteit met de IT-branche? Als intercedent regel jij de leukste uitdagingen voor je vaste pool van IT-helpdeskmedewerkers. Dit bij interessante en innovatieve MKB klanten in ons netwerk, maar ook bij grote bedrijven zoals KPN of bij gemeenten. Vanuit de vestiging op de Vijzelstraat of Spaklerweg in Amsterdam werk je samen met je andere collega's van de afdeling Randstad Customer Contact. Bouw mee aan de toekomst van IT en lees snel verder!




wat ga jij doen

De IT-arbeidsmarkt transformeert voortdurend door de groei en ontwikkeling van nieuwe technologieën. Daarom is er een groeiende vraag naar goed gekwalificeerde IT-helpdeskmedewerkers, en de voortdurende ontwikkeling van deze professionals is van essentieel belang. Als intercedent werk je samen met IT-opleiders om kandidaten uit diverse doelgroepen op te leiden tot bekwame IT-helpdeskmedewerkers.

Je maakt deel uit van een team waarin jouw ideeën en inbreng van onschatbare waarde zijn. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van IT-helpdeskmedewerkers bij klanten, variërend van innovatieve MKB-bedrijven tot grote spelers zoals KPN en overheidsinstanties. Je denkt actief mee met de klant om de beste werkwijze en juiste kandidaat te vinden, wat resulteert in succesvolle matches en een voldaan gevoel.

Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Om de perfecte match te vinden, ben je regelmatig aanwezig bij jouw klanten om hun bedrijfscultuur en de vereisten van verschillende functies te begrijpen. Je bent nieuwsgierig naar de producten van jouw klanten en de technologie erachter. Hierdoor word jij dé intercedent binnen jouw vakgebied. Je voert sollicitatiegesprekken en zodra de match gemaakt is, stel je de contracten op en blijf je als werkgever de flexwerkers begeleiden.


voor wat, hoort wat?

Mensen bij Randstad presteren zo goed omdat ze zich gewaardeerd voelen. Omdat de werksfeer zo prettig is en collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En omdat er volop mogelijkheden zijn voor persoonlijke groei. En dat alles natuurlijk in combinatie met een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne balans tussen werk en privé. Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.


kort samengevat:
  • Je startsalaris bij ons is tussen de €2550,- en de €3000,-, afhankelijk van je werkervaring. Uiteindelijk kun je als intercedent doorgroeien tot een salaris van maximaal €3994,-. Dit is exclusief 8,5% vakantiegeld en 3,8% benefit budget. Wat? Is een extraatje?! Dit leggen we je nog uit!
  • Een baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en werkplezier. En dan hebben we het nog niet eens over jouw team gehad.
  • €750 netto om te besteden aan een ergonomische thuiswerkplek;
  • Een ruime opleidingsaanbod;
  • Een interessante bonus en aandelenregeling;
  • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen. Hup, pak je koffers maar!
  • Alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen.
     
wat wij vragen

- HBO werk- en denkniveau;
- prettige en motiverende persoonlijkheid voor wie collega’s graag hun best doen;
- gedreven om altijd voor het beste resultaat te gaan; voor de klant, de flexwerker én Randstad IT;
- een kei in plannen, organiseren en prioriteren;
- overtuigende gesprekspartner die makkelijk schakelt tussen verschillende niveaus, van directie tot flexkrachten;
- je staat sterk in je schoenen en houdt je goed staande in een omgeving met technici die duidelijk zeggen waar het op staat.



met wie werk je samen

Samen met je 10 collega's ben je verantwoordelijk voor alle IT-helpdesk vacatures, jullie werkgebied omvat Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Afwisselend werk je vanaf het Randstad kantoor op de Vijzelstraat of op de Spaklerweg. Een dagje de regio in, bij klanten werken of vanuit huis werken is ook mogelijk.


waarom Randstad

Randstad als organisatie brengt al meer dan een halve eeuw mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Een bruisende werkomgeving waar gezelligheid hoog in het vaandel staat, met ruimte voor humor, teamuitjes en natuurlijk onze legendarische vrijdagmiddagborrels!

volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei, want bij Randstad investeren we graag in onze medewerkers.


sollicitatie

Wil jij samen met ons als Intercedent nóg meer mensen blij maken met een nieuwe klantcontactbaan? Solliciteer direct! Liever eerst je motivatiebrief meesturen of antwoord hebben op je vragen? Contacteer mij dan gerust via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

  • Succesvolle sollicitatie

    Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

  • Op tweede gesprek

    Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

  • Welkom in het team

    Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in