+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

HR Administratief medewerker 24-40 uur vaste baan omgeving Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bouw en Aannemersbedrijf Landelijk

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.200 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je op het Hoofdkantoor van een bekend bedrijf in de bouw en aannemerij. Je helpt mee op de HR-afdeling met verschillende taken zoals het bijhouden van personeelsgegevens en het verwerken van salarissen. Ook zorg je voor de administratie van het wagenpark. Je krijgt de kans om meer te leren door het volgen van opleidingen. Dit is een vaste baan, dus je gaat direct bij het bedrijf in dienst. Geen auto nodig, maar wel handig als je van buiten de stad komt. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Voor mijn opdrachtgever, een landelijke gerenommeerde Bouw en Aannemersorganisatie, in renovatie, herstel en onderhoudswerkzaamheden, werkend voor grote opdrachtgevers o.a. Woningcorporaties, Zorg- en Onderwijsinstellingen, diverse landelijke overheidsinstellingen. Ben ik voor het Hoofdkantoor in Amsterdam Noord op zoek naar een zelfstandige, Administratieve Enthousiaste HR assistent/backoffice (24 - 40 uur)
De vacature is op locatie, dus of twee parttimer(s), of fulltime meer uren mag ook. Auto is niet vereist, wel handig als je van buiten Amsterdam komt.
Of
Een gedreven Administratief Medewerker met passie voor HR. Je komt terecht in een dynamische omgeving waar veel verandering en vernieuwing plaats vindt.

Functie
ls Administratief Medewerker HR draag jij zorg voor diverse administratieve werkzaamheden met betrekking tot in-, uit- en doorstroom van personeel. Je bent ook eerste lijn vraagbaak op HR voor alle ca. 200 medewerkers. Je houdt je bezig met het beoordelen, actueel houden, opvragen en borgen van vereiste certificeringen voor het personeel. Daarnaast speel je een cruciale rol in het zorgvuldig verwerken en controleren van personeels- en salarismutaties. Je bent verantwoordelijk voor het voeren van correspondentie, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en andere HR-documenten. Bovendien draag je bij aan het optimaliseren van HR-processen en dienstverlening. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve beheersing van ons wagenpark. Kortom, een gevarieerd takenpakket dat alle aspecten van het administratieve domein omvat! Verder krijg je de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen; Enthousiast over deze functie? Stuur dan je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of voor meer informatie kan je ook contact opnemen met Yvette Crijns 06 282 49 643 recruiter voor deze functie (ook eigenaar Happy Career). Maar je gaat direct in dienst bij de werkgever. Gaat om vaste baan!

Gevraagd

Je beschikt over ten minste 2 jaar werkervaring in administratie en wordt gekarakteriseerd door nauwkeurigheid, klantgerichtheid, flexibiliteit en discretie. Daarnaast ben je in staat om verbanden te leggen tussen vragen en de impact hiervan, rekening houdend met de HRprocessen en het beleid.
Om succesvol te zijn in deze functie, dien je te beschikken over:
in. MBO diploma, en of relevante ervaring en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift; Communicatieve vaardigheden, resultaatgerichtheid en teamgeest; planmatig kunnen werken en vooruit te denken; Hands-on mentaliteit en stressbestendigheid; Klant- en servicegerichte mentaliteit.

Aanbod

Je maakt onderdeel uit van het HR-team dat in totaal bestaat uit 5 medewerkers. Samen met je HR-collega's ben jij verantwoordelijk voor diverse HR-vraagstukken. Overal waar je komt is de sfeer goed. We zijn één team en zijn er voor elkaar.
Goed Salaris, goede arbeidsvoorwaarden conform cao.
Bereikbaarheid, als je buiten Amsterdam woont is het handig als je eigen vervoer hebt.

Uren

24 - 40 uur
De functie is op locatie Amsterdam dus minimaal 3-4 dagen op kantoor (of twee parttimers of meer uren mag ook)

Salaris

€ 2.200 - € 3.500 p/m
Goede Arbeidsvoorwaarden bouw cao
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in